Robbie Williams økte fra Take That av Jason Orange, og det forlot Mark Owen i tårer

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

For tjuefem år siden var Take That det største boybandet i Storbritannia med skrikende fans som fulgte dem uansett hvor de gikk.



Men 17. juli 1995 knuste Robbie Williams hjertene til tenåringsjenter over hele Storbritannia da han kunngjorde at han dro fra Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald og Jason Orange.



Etter å ha sluttet seg til Fab Five da han bare var 16, etablerte Robbie raskt ryktet som joker i bandet.



Men da berømmelsens herjinger tok tak i en tenåring Robbie, spiret han til ødeleggelse som begynte å påvirke resten av bandet.

dan neal rylan clark neal

Ting imploderte da han ikke klarte å møte på øvelser tilbake i 1995 og i stedet tilbrakte en heftig helg på Glastonbury med sine nye venner, brødrene Gallagher.

Robbie Williams hoppet over prøver for å dra til Glastonbury

Robbie Williams hoppet over prøver for å dra til Glastonbury (Bilde: Getty)



I dokumentaren For The Record, som avslører de indre kampene om Take Thats første kartdominans, ble det sagt at Robbie ble stadig mer frustrert over sin rolle i bandet.

Han følte at hans musikalske ideer - han favoriserte rap og hiphop fremfor ren pop - ble avskjediget av Take Thats daværende manager, Nigel Martin Smith.



Gary innrømmet at bandkameraten hans ble fortvilet og sluttet å tilby tankene sine om den nye musikken sin og ganske enkelt 'gjorde det han ble fortalt'.

Robbie innrømmet også senere at han hadde fortalt bandkameratene at deres kommende turné ville bli hans siste.

Han forklarte BBC Radio 4: 'Jeg sa til guttene, & apos; Dette blir min siste tur. & Apos; Vi gikk for en karri natten før alt skjedde, og vi tok en konkurransevinner for en karri. Det må ikke ha vært en veldig hyggelig kveld for dem.

Robbie og bandene hans Take That på høyden av sin berømmelse

Robbie og bandene hans Take That på høyden av sin berømmelse (Bilde: Getty)

'Jeg dro tilbake til hotellet og ble full igjen, reiste meg dagen etter, gikk på prøver og jeg var ikke på en veldig god måte.'

Etter turen til Glastonbury og savnet øvelser, ble resten av bandet opprørt og da han endelig kom tilbake til arbeidet med fortalte han nøyaktig hva de syntes.

De fortalte ham at han burde forlate bandet snarere enn senere hvis han ikke var forberedt på å forplikte seg til det de prøvde å oppnå.

Jason, i sin rolle som den følsomme sjelen til gruppen, fikk i oppgave å fortelle Robbie at han ikke lenger var nødvendig da Take That -guttene forberedte seg på nok en stor turné.

x factor rugbyspillere

Robbie sa: 'I løpet av ettermiddagen sa Jason Orange, & apos; Bob, vi må sette deg ned og ta en prat & apos ;.

Robbie og Liam Gallagher på Glastonbury i 1995

Robbie og Liam Gallagher på Glastonbury i 1995 (Bilde: Getty Images)

'Så du kommer til å dra etter denne turen, og det vi har bestemt er at vi synes det er best å gå nå, så vi kan bevise at vi kan gjøre dette som en firedel. Hva synes du? & Apos;

'Det var åpningen av døren. Det er alt jeg trengte. '

Og det var ikke bare Take That -fansen som ble ødelagt av Robbies avgang - bandkameratene var også knust i hjertet.

Mark innrømmet senere at han sist gråt hadde vært da Robbie forlot bandet.

I sjokk over å være ute av Take That, ble Robbie kjørt tilbake til Stoke-on-Trent i tårer. Det kom senere frem at på det tidspunktet var sangeren allerede inne i alkoholisme.

Robbie slet først med å finne sin plass som soloartist

Robbie slet først med å finne sin plass som soloartist (Bilde: NEWSAMpix)

Han innrømmet senere: 'Jeg var en patetisk, ynkelig skapning. Det første jeg ville gjøre om morgenen, var å tømme flasken vin som jeg hadde sovnet over to timer tidligere. Jeg hadde tatt en serie cola fordi jeg ikke kunne stå opp uten den. '

Og uten strukturen i arbeidet for å holde ham på rett og smal, begynte Robbie å feste enda hardere.

Han gikk opp i vekt og var rasende over hvordan han hadde blitt behandlet av sine tidligere bandkamerater.

Robbie, den gang 21, stemplet Gary som en 'clueless w ** ker & apos; og sa gruppen, 'hadde all kreativiteten til mentalt ustabile idioter.'

'Jeg hatet musikken vår og til slutt hatet jeg meg selv,' raser han.

Robbie innrømmer at han slet med å drikke

Robbie innrømmer at han slet med å drikke (Bilde: Getty Images)

Men for Gary kunne ting ikke ha sett mer annerledes ut. Han hadde trent og kommet i form, og da Take That splittet noen år senere lanserte han solokarrieren.

Han anklaget Robbie for å være sjalu på sin formue på 6,5 millioner pund tjent på låtskriveravgiftene hans.

'Jeg lurer på om det er kilden til følelsene hans, for jeg har sannsynligvis tjent seks ganger mer enn de gjorde', snikket han før debutsingelen Forever Love red inn som nummer én.

Men alt forandret seg med et hjerteslag med Robbies gjennombruddssang Angels. Hittet i 1997 var en løpsk suksess og katapulterte Robbie til en helt ny suksessliga.

Han vant tre BRIT Awards og solgte seks millioner plater mens Gary ble tvunget til å avlyse et show på Glasgows Scottish Exhibition and Conference Center på grunn av billettproblemer.

Robbie så sin vektendring etter å ha sluttet med Take That på midten av 90 -tallet

Robbie så sin vektendring etter å ha sluttet med Take That på midten av 90 -tallet (Bilde: FilmMagic)

Og da Garys andre album, Stronger, haltet inn på hitlisten nummer 35, ble han droppet av plateselskapet og henvist til den velkjente skraphøgen.

david gower forlater himmelen

Madame Tussauds smeltet til og med voksen.

Han kunne ikke forstå hvordan Robbie hadde kommet dit han hadde, og beklaget det faktum at hans nemesis hadde vist null interesse for å skrive, og foretrakk å & plukke nesen & apos; i hjørnet.

Og han visste at Robbie ville elske det. 'Jeg kan tenke meg chatten de skal ha i Robbie-land i kveld,' sa han den gang.

'Jubel, ulvefløyter og magelatter. Det er ingen tvil nå, kompis, du er vinneren.

Gary avbildet på ferie med sønnen Daniel på høyden av sin vektøkning

Gary avbildet på ferie med sønnen Daniel på høyden av sin vektøkning (Bilde: Gary Barlow)

For Robbie var suksessen hans som en rød fille til en okse. Og da venner advarte ham om ikke å kaste alt midt i sin spiralkamp med drikke og narkotika, snipet han: Kast alt? Og ser du den fete **** Barlow -dansen på graven min? Aldri.

Til tross for hans berømmelse, fortsatte han å slå av Gary og Take That ved enhver anledning, og innrømmet: Mitt problem har alltid vært med Gary. Det var alltid med Gary.

Jeg ville knuse ham. Jeg ville knuse minnet om bandet - og jeg slapp ikke. Du vet, selv da han var nede, slapp jeg ikke.

Og Gary ble knust. Da han trakk seg tilbake til herskapshuset i Cheshire, forsvant han fra offentligheten for å skrive sanger for andre som prøvde å 'spise bort popstjernen'.

Fanget i en ond syklus av overspising og bulimi, vektballongen hans til 17. - men han brydde seg ikke.

Gary og Robbie har nå avsluttet feiden og skriver sanger sammen

Gary og Robbie har nå avsluttet feiden og skriver sanger sammen (Bilde: Getty Images)

er rollebesetningen til mrs brown relatert

På en eller annen måte måtte det skje. Jeg hadde den latterlige nittitallsperioden hvor egoet bare ble større og du bare tenker: 'Det er bare en vei tilbake fra dette, og det var nede', sa han.

Når du har vært stor, er det eneste du kan være virkelig ikke stor ... er å miste alt.

'Bare fordi det var en veldig ydmykende ting som skjedde. Jeg hadde vært i dette bandet, alt ender, du blir droppet, et av bandmedlemmene dine fortsetter å være stratosfærisk, du er bare taperen.

'Det er som en stor' L 'uansett hvor du ser, over hele kroppen er du bare en taper. Jeg ville bare ikke være meg. Jeg hatet meg selv på det tidspunktet.

Så vippet tabellene nok en gang i 2006 da Take That gjenforentes til kritikerroste ettersom Robbies karriere var på lysbildet.

Det ville gå fire år før han ville bli med i gruppen på nytt for deres Progress -album og turné og legge spøkelsene sine for å hvile for godt.

De har siden opptrådt sammen på X Factor i 2018, og bandet har blitt enda nærmere under lockdown, og utførte en spesiell konsert for fans for noen uker siden - minus Jason Orange, som sluttet i 2014.

Nå har Robbie avslørt at han skriver nye sanger med Gary og planlegger å turnere med Take That i fremtiden.

Se Også: