Røde iPhone 7 -tariffer: De beste prisene på High Street for Apples (PRODUKT) RØDE iPhones, fra Carphone Warehouse og Three

Iphone 7

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har gitt ut en versjon av sin populære iPhone dekket i en fet, riktig farge, passende navn (PRODUCT) RED, hvor et kutt av inntektene går til en AIDS -veldedighet.



Spesialutgaven Apple iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil gi deg tilbake rundt £ 699, og har alle de samme uttalelsesfunksjonene som før, men kledd i en iøynefallende rød aluminiumsfinish for å støtte AIDS veldedighet (RØD).



Den pulserende røde iPhone -en er tilgjengelig for kjøp hele året, med alle de viktigste britiske nettverkene med begrenset opplag, og den markerer ti års samarbeid mellom teknologigiganten og (RED) AIDS -veldedigheten, grunnlagt av U2 -frontmannen Bono og aktivisten Bobby Shriver.



kylie minogue paul solomons

Beste tilbud på iPhone (PRODUKT) RØD

Her er de beste stedene å få tak i den nye iPhone 7

Begge størrelsesenhetene kan kjøpes fra noen store britiske nettverk og butikker, inkludert Vodafone og Tesco. Vi har avrundet de beste tilbudene nedenfor:

SIM -fri

Betal månedlig

Hvis du ønsket å få uttalelsesenheten for mindre, ser det ut til at det er mange mennesker på eBay som selger enheten, mest for rundt £ 500.



Vil du jukse? Hent a £ 35 (PRODUKT) RØD etui fra Apple i stedet.

tom hiddleston james bond

Det pulserende huset vil snu hodene og støtte en god sak



Les mer

Apple iPhone 7 -tilbud og kjøpsråd
Hvordan få £ 300 av telefonen din Slik får du cashback på din nye iPhone iPhone 7 beste tariffer og prisplaner iPhone 5se, 6, 6 Plus -tilbud

Hva annet er i Apple (PRODUCT) RED -serien?

Vil du støtte (RØD), men ikke på jakt etter en ny rød iPhone? Apple har en hel rekke produkter som støtter (RED) AIDS veldedighet.

Disse inkluderer:

Det finnes også en rekke tilbehør for iPhone, iPad og Apple klokke .

Hvert iPhone 7 (PRODUKT) RØD -kjøp vil direkte bidra til det globale fondet for å bekjempe AIDS.

Selv om Apple ikke har sagt hvilken andel av salgsprisen som vil bli donert til Global Fund, (RED) & rsquo; s administrerende direktør Deborah Dugan hevder at telefonprodusenten har bidratt med mer enn 130 millioner dollar (104 millioner pund) det siste tiåret.

Hun sa: 'Ved å kombinere den globale rekkevidden til verdens mest elskede smarttelefon med våre forsøk på å gi tilgang til livreddende ARV-medisiner i Afrika sør for Sahara, har kundene nå en bemerkelsesverdig mulighet til å gjøre en forskjell'

Se Også: