The Council - Episode 2: Hide and Seek-anmeldelse: Innovativ opplevelse er på skritt

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter et første avsnitt som var anstendig, men grovt rundt kantene, bringer episodisk narrativ tittel The Council oss sitt andre kapittel - du kan sjekke ut vår anmeldelse av Episode One: The Mad Ones her , hvor vi diskuterer spillets grunnleggende mekanikk.



Det sier seg selv, men milde spoilere for ep 1 fremover.



Klar?



Siste sjanse.

itv rugby verdensmesterskapet 2019 tidsplan

Ok, her går vi.

Husk at gitt den forgrenende naturen til spill , historierytmene jeg opplevde kan avvike veldig fra dine!



De Richet blir ytterligere involvert i det lyssky som foregår (Bilde: Big Bad Wolf)

Denne andre episoden, med tittelen Hide and Seek, ser hovedpersonen Louis de Richet håndtere nedfallet fra The Mad Ones-avslutningen som, avhengig av valgene dine, kan ha resultert i en voldelig død.



I så fall følger en etterforskning, med noen sannsynlige (og ikke så sannsynlige) mistenkte alle under mistanke - inkludert deg selv hvis du ikke er forsiktig. Situasjonen gir rikelig mulighet for Louis til å bruke sine mer rettsmedisinske ferdigheter hvis du ender opp med å spille detektiv, men hvis du ikke har spesifisert ham på den måten, vil du finne andre metoder for å finne ledetråder.

Du vil også oppdage at noen antagelser du kan ha gjort om noen av herskapshusets gjester kan ha vært ganske forhastede, med noen få hemmeligheter som kaster lys over mystiske fortid og uklare motivasjoner.

Ikke alle er det de ser ut til (Bilde: Big Bad Wolf)

Etter hvert som vi kommer dypere inn i det generelle spillet, betyr dette at det nå er mer XP å leke med, og oppgraderingstrærne føles nå litt mer åpne. Mens en begrenset ressurspool bidro til å fokusere deg og venne spilleren til spillingen i forrige episode, kan du nå eksperimentere litt med valgene dine, noe som er ganske befriende.

Siste spillanmeldelser

Stemmeskuespillet fremstår som mindre klønete enn i The Mad Ones, med noen virkelige tvetydige trusler og sykt smiger fra spesielt Sir Holm, mens Jacques Peru viser en annen side av seg selv.

eurovision 2019 siste gang uk

Det er likevel ikke en helt jevn opplevelse. Noen ganger er det klønete linjeleveringer som kan stikke ut blant de andre godt presenterte scenene.

Sir Holm er fortsatt skummel (Bilde: Big Bad Wolf)

Dessuten kan de ulike negative effektene som påføres karakteren din etter å ha brukt for mange 'drikker' være vanskelig å holde styr på. Selv om det er vage symboler som vises i brukergrensesnittet for å vise deg at du har blitt påvirket, vises ingen tekst når du holder musepekeren over dem i menyene for å minne deg på de nøyaktige effektene de har.

I mellomtiden føltes et par av gåtene litt stumpe, og selv om spillets avvisning av å holde hånden din for mye bidrar til De Richets følelse av isolasjon i et reir av hoggormer, en utvidet jakt rundt i samme rom for å finne den glødende interaktive stedet du gikk glipp av kan ødelegge nedsenkingen litt.

Imidlertid fortsetter The Councils innovative sentrale konsept med å kombinere rollespillmekanikk med dialog å skinne gjennom, med samtaler som føles som en sann kamp om vettet.

Å få det beste av en karakter er givende (Bilde: Big Bad Wolf)

Å lese ansiktsuttrykk, huske tidligere chatter og til og med huske bortkastkommentarer i de mange dokumentene du kommer over kan alle endre forløpet til et møte på en desidert naturalistisk og gledelig måte.

Den gjennomgripende atmosfæren av ulmende fare fortsetter å være engasjerende, med Lord Mortimers residens som nesten kanaliserer den skumle overfloden og puslespillet i Spencer Mansion fra Resident Evil.

511 engel nummer betydning

Alt i alt treffer The Council absolutt sitt skritt med den andre episoden, og med cliffhanger-avslutningen jeg opplevde er det klart at det overordnede mysteriet er verdt å holde seg til.

Plattform: Xbox One , PS4 , PC
Pris: Episode 2 £5,79 - £6,39 / Sesongkort (Ep 2 -5) £19,99 / Komplett sesong (alle episoder) £23,99 - £25,99

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: