PS Plus gratis PS4-spill for februar 2019, inkludert For Honor og Hitman

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

PS Plus-spillene for februar 2019 er på vei, og gir medlemmer av PlayStations nettbaserte abonnementstjeneste tilgang til et nytt parti med PS4 titler å laste ned for den store prisen på null pund.



hvilke hunder er forbudt i Storbritannia

Å sparke ting i gang er Til ære , Ubisofts 2017 tredjepersons nærkamp spill som får deg til å spille som viking, samurai eller ridder i episke kamper mot rivaliserende hærer eller andre spillere. Hver gruppe inneholder en rekke klasser å spille som, hver med unike styrker og svakheter.



Kampmekanikken er litt mer involvert enn en typisk hack-and-slash-tittel, med posisjonering og angrepsvinkel som spiller en stor rolle, i tillegg til å blokkere, parere og dytte fienden.



Det er en enkeltspillerkampanje som vil hjelpe deg med å lære deg mekanikken, men kjernen til For Honor ligger i flerspilleren. De vanlige deathmatch- og sonekontroll-kampene er ledsaget av Faction War-modus, en vedvarende nettkonflikt der spillere kjemper på vegne av sin fraksjon for å sikre territorium og tjene nytt utstyr.

Blades of glory i For Honor

Februars andre gratis PS4-spill er Hitman: The Complete First Season , 2016-avdraget av IO Interactive franchise med samme navn. Selv om den hadde et episodisk format da den først ble utgitt, samler denne alle nivåene i én pakke.



Kontraktsmorderen Agent 47 legger ut på nok en internasjonal attentat, og tar ham fra Paris til Hokkaido. Hvert nivå er en intrikat utformet sandkasse som lar deg nærme deg treffet akkurat som du vil.

For Honor og Hitman vil være gratis å laste ned frem til 5. mars.



Fortune favoriserer de skallede i Hitman

PS3 og PS Vita eiere får gode og dårlige nyheter denne måneden. Den gode nyheten er at det høykonsepterte kampspillet Diveick (PS3, Vita), Metal Gear Solid 4 (PS3), tårnforsvarstittelen Gunhouse og 2D-luftkampspillet Rogue Aces (både på Vita og krysskjøp med PS4) er gratis fra januar 5 til 8. mars.

Den dårlige nyheten er at etter denne datoen slutter Sony å inkludere PS3- og Vita-titler i PS Pluss gratis månedlige spillkampanje. Med tanke på PS4s mangel på bakoverkompatibilitet og sannsynligheten for at de fleste legger bort PlayStation 3-ene til fordel for en nåværende generasjonsmaskin, var dette ganske uunngåelig, men hvis du ennå ikke har tatt steget til PS4, er dette din siste sjanse til å gripe et par freebies.

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: