PS Plus-spill for juli 2018 avslørt - dette er de GRATIS spillene du kan få på PS4 denne måneden

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

PlayStation 4-eiere med et PS Plus-abonnement får en ny haug med gratis spill å laste ned i løpet av juli måned, så hvis du leter etter en unnskyldning for å søke ly innendørs for å unngå den voldsomme varmen, er du heldig.



Men denne gangen Sony føler seg tydeligvis ganske sjenerøse ved å tilby en ekstra tittel ved siden av de to vanlige PS4 spill.



spillgigantens E3-konferanse de avslørte den storfilmen FPS Call of Duty: Black Ops 3 gis bort som bonus frem til 11. juli.



Hvis du ikke har begynt å spille det ennå, er dette en flott sjanse til å ta igjen franchisen før Black Ops 4 (eller COD BLOPS IIII, hvis du vil bli fancy) slippes senere i år.

Undersøk en seriemorder i Heavy Rain

Test evnene dine i Absolver



I tillegg til litt Call of Duty-handling, kan PS Plus-abonnenter også laste ned online RPG-brawler Fritak og forgrenende mystiske eventyr Mye regn , som begge vil være tilgjengelige fra 3. juli.

gino d acampo navneendring

PS3 eiere får også en titt inn, med tegneserieaktig plattformspill Rayman 3 HD og Ekstrem eksorsisme som gratis nedlastinger, mens de med en PS Vita kan finne handlingstittel ovenfra og ned Space Overlords (som er et Cross Buy-spill som også kan spilles på PS4) og narrativt spill Zero Escape: Zero Time Dilemma til røverkjøpsprisen på null pund fra PlayStation Store.



Som alltid, husk at hvis du kansellerer PS Plus-abonnementet ditt, vil du ikke lenger kunne spille noen av de gratis spillene du tidligere har lastet ned. Hvis du bestemmer deg for å fornye medlemskapet ditt i fremtiden, vil tilgangen din til spillene bli gjenopprettet.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: