Prinsesse Beatrice ga en veldig dyr gave av dronningen, men fikk ikke beholde den

Kongelige

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prinsesse Beatrice feirer 34-årsdagen sin i dag - og det er sannsynlig at hun vil motta noen flotte gaver.



Hun kan sikkert regne med noen spesielle gaver fra mannen sin Edoardo Mapelli Mozzi samt hennes bestemor dronningen . Hennes Majestet er kjent for å skjemme bort barnebarna hennes og har tidligere behandlet begge Prins William og Prins Harry til vakre hjem på bryllupsdagene deres. Og det ser ut til at monarken også gjorde det samme for Beatrice så vel som hennes yngre søster Prinsesse Eugenie . I 1997 antas det at hun sprutet ut til Birch Hall - et syv-roms georgiansk herskapshus i Surrey - som hun ga til søstrene, som var bare syv og ni på den tiden.



  Beatrice med sin bestemor dronningen
Beatrice med sin bestemor dronningen ( Bilde: PA)

Det fantastiske huset har en tennisbane, svømmebasseng og et separat to-roms hus på den fem mål store tomten, så det høres ut som det ville ha vært det perfekte hjemmet for prinsessene og deres mamma Sarah Ferguson .



Beatrice og Eugenie flyttet imidlertid aldri inn, og det sto tomt i to år.

Det er fordi Fergie skal ha nektet å flytte inn, og sa at hun ikke hadde råd til de enorme drifts- og vedlikeholdskostnadene, melder Mail.

Så to år etter at dronningen kjøpte den, ble den solgt med eiendomsmeglere som sa at salget var 'på grunn av en endring av omstendigheter'.



  Beatrice avbildet med ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi og hennes yngre søster prinsesse Eugenie
Beatrice avbildet med ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi og hennes yngre søster prinsesse Eugenie ( Bilde: AFP via Getty Images)

Elsker de kongelige? Registrer deg for NEWSAMs daglige nyhetsbrev for å få alle de siste nyhetene om dronningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry og resten av The Firm. Klikk her for å registrere deg .

Det ble rapportert at kontantene ble satt i en trust som søstrene kunne få tilgang til når de ble eldre.



Mens han snakket på tidspunktet for det andre salget, sa Andrew Russell fra eiendomsmeglerne Strutt & Parker til Mail: 'Det er sannsynligvis et av de aller beste av landsbyhusene i Nord-Surrey, det er ikke mange som kommer på markedet.

  Beatrice med mamma Sarah Ferguson
Beatrice med mamma Sarah Ferguson

'Selve huset er en veldig attraktiv eiendom med et imponerende utseende. Noen av rommene er egentlig ganske dramatiske, med stor takhøyde og helvinduer fra gulv til tak.

'Eierne kjøpte det av tillitsmenn som opptrådte for dronningen i 1999. Tillitsmenn kjøpte det i 1997 for prinsessene, og jeg kan forestille meg at det ble valgt fordi det er et vakkert hus i en populær landsby og hagene er et virkelig trekkplaster, det er mer som parkland. Men de flyttet aldri inn.'

Det er imidlertid ikke den eneste gaven Hennes Majestet har gitt Beatrice - hennes femte barnebarn.

  Prinsesse Beatrice og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi med dronningen og avdøde prins Philip på bryllupsdagen
Prinsesse Beatrice og ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi med dronningen og avdøde prins Philip på bryllupsdagen ( Bilde: PA)

Beatrice giftet seg med ektemannen Edoardo Mapelli Mozzi i en nedskalert seremoni i juli 2020 på grunn av strenge Covid-restriksjoner på den tiden.

Dronningen og sent Prins Philip var blant det lille antallet gjester - og for den store dagen, Beatrice hadde på seg en kjole rett fra Hennes Majestets garderobe.

Kjolen ble designet av Norman Hartnell, og dronningen hadde brukt den ved flere glitrende anledninger på 1960-tallet.

Beatrice hadde også på seg Queen Mary diamond frynser diadem som også var utlånt av dronningen og til og med båret av monarken på bryllupsdagen hennes.

melkebrettmannkort

På den tiden sa den kongelige forfatteren Penny Junor: 'Det er virkelig rørende at dronningen viste en slik solidaritet med henne, spesielt med diadem som hun selv ble gift i sier mye.

'Jeg tror det viser hvor glad besteforeldrene hennes er i henne, det er virkelig hjertevarmende.'

Se Også: