Prins Harry unngår smalt innkjøring med eksene Camilla Thurlow og Ellie Goulding

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ting kunne ha vært ekstremt vanskelig for prins Harry



Prins Harry unngikk en veldig vanskelig innkjøring med to av hans ekser på lanseringen av Our Planet.



På den stjernespekket gjestelisten så det naturhistoriske museet fullpakket med kjente ansikter, inkludert Harry, prins William og prins Charles da de hjalp Sir David Attenborough med å få premiere Netflix-dokumentarserien.



scott disick sofia richie

Men det en rød ansikt planlegger ikke forutså var hertugen av Sussex som satt ved siden av sin eks Camilla Thurlow, som hadde et sete på første rad ved siden av de kongelige.

Heldigvis for Harry, 34, gikk faren inn for å bytte sete i siste øyeblikk, slik at de ikke skulle måtte gå gjennom noen vanskelige trivsler.

Prins Harry gikk alene for Netflix -arrangementet (Bilde: Samir Hussein/WireImage)



Men han løp nesten inn i eksen Camilla Thurlow som opprinnelig satt ved siden av ham (Bilde: WireImage)

Harry, som nå er gift med Meghan Markle, svingte også ansikt til ansikt med sin andre eks Ellie Goulding, 32, som var tilstede, men hoppet ut på etterfesten.



I følge solen , seteplanen fikk ham plassert ved siden av Love Island -stjernen Camilla, 29, som var der sammen med kjæresten Jamie Jewitt.

Men ingen hadde satt to og to sammen når det gjaldt deres livlige historie - det ryktes at de hadde et tilbakeblikk i 2014, noe som var lenge før han giftet seg med Meghan.

Harry støtte også nesten på Ellie Goulding, men hun tok en skarp avkjøring for å unngå å løpe inn (Bilde: Samir Hussein/WireImage)

En kilde fortalte publikasjonen: Ingen hadde først skjønt sammenhengen mellom Harry og Camilla. Men like før hendelsen ble det flagget opp, og de måtte raskt omorganisere ting.

Det hadde vært ekstremt flaut for dem å ta med Harry og sette ham rett ved siden av sin eks.

'Rådgiverne hans hadde blitt rasende hvis de hadde satt ham i den posisjonen.'

Prins Charles byttet et siste minutt i setet for å spare sønnens rødmer (Bilde: WENN.com)

Camilla, som hadde på seg en lilla kjole til det glamorøse arrangementet, har jobbet tett med World Wide Fund for Nature, som samarbeidet med produksjonsselskapet bak den åttedelte dokumentarserien.

Prins Harrys rødme ble også reddet fra å støte på hans andre eks, sangeren Ellie Goulding.

Hun ble oppdaget når hun ankom for visningen, men tok en rask avslutning ved å forlate arrangementet tidlig.