Premier Inn åpner fem nye kysthoteller i tide til sommeren 2021

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

En luftfoto av strandpromenaden Sandown på Isle of Wight på en solrik dag med stranden synlig

Utsikt over strandpromenaden Sandown der Premier Inn åpner et nytt hotell(Image: Premier Inn)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Premier Inn har avslørt at det vil åpne fem nye hoteller ved sjøen, i tide til sommerferien.



Budgethotellkjeden lanserer nye hoteller i hotspots fra Isle of Wight til Blackpool, som vil bli åpnet for ferierende fra 17. mai i tråd med Englands lockdown -veikart.

Gordon Ramsay nytt show

Rompriser starter fra £ 35 per natt - det er verdt å merke seg at noen hoteller kan åpne for viktige reiseformål, men et hotellopphold for fritid er bare tillatt fra 17. mai i England (Vi har en guide til viktige veikartdatoer for ferierende hvor du kan finne mer informasjon) ..

De fem nye hotellene er:



  1. Sandown Esplanade, Isle of Wight - Dette vil ha 100 soverom samt et Cookhouse & Pub
  2. Scarborough North Bay - et hotell med 105 soverom
  3. Bournemouth West Cliff - et hotell med 105 soverom
  4. Blackpool North Pier - Dette vil ha 150 soverom og et Cookhouse & Pub
  5. Torsdag - 85 soverom (åpnes fra juni)
Utsikt over en seng i et Premier Inn hotellrom med to lamper på hver side og en lilla pute

Premier Inn åpner fem nye hoteller (Image: Premier Inn)

Merket har allerede noen hoteller på de fleste av disse destinasjonene, selv om Thurso vil markere et nytt sted for merket. (For ikke å nevne at når det åpnes, vil det være det mest nordlige Premier Inn i Storbritannia).



Totalt vil de nye åpningene markere 545 nye soverom for Premier Inn -nettverket, og forventes å skape rundt 130 nye arbeidsplasser når de er fullt opptatt.

Hotellkjeden sier at det har vært en økning i etterspørselen siden Boris Johnson kunngjorde planer om å lette England ut av lockdown.

Dette har inkludert en økning i søk etter kyststeder med opptil 400%, med stor etterspørsel etter pauser i mai, juli og august.

bt telefonsvindel trykk 1

Det er ikke det eneste firmaet som har merket en økning - en rekke reiseselskaper så bestillinger stige i løpet av timer etter veikartmeldingen 22. februar.

Folk som leker i sjøen i Blackpool, under Blackpool Tower på en solrik dag

Premier Inn åpner et nytt hotell i Blackpool (Bilde: PA)

Simon Ewins, administrerende direktør Premier Inn & Restaurants UK sa: 'Siden vi alle ivrig teller dagene til vi trygt kan nyte et velfortjent britisk opphold, håper vi at våre nye hoteller kommer som et godt tillegg for våre gjester på populær fritid steder over hele landet.

'Vi er glade for å kunne tilby rimelige rom i alle fire hjørner av Storbritannia for å gjøre det mulig for de som ønsker å bestille et opphold i år en rimelig og trygg måte i visshet om at uansett hvilke planer de kan legge seg i sengen i en komfortabelt og rent miljø.

'Med at våre nye lokasjoner åpner på noen av de beste britiske kyststedene, håper vi at enda flere mennesker vil kunne oppleve alt Storbritannia har å tilby og kunne nyte en flott britisk ferie i år.'

Se Også: