Poundland åpner 26 flere butikker igjen - hele listen etter hvert som korona -lockdown blir lettere

Poundland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Poundland

Rabattforhandleren sa at trekket markerer fase én av planene om å åpne alle butikker som har vært i 'dvale' siden lockdown(Bilde: Getty)



Poundland har kunngjort planer om å åpne ytterligere 26 butikker over hele Storbritannia ettersom tiltakene sakte reduseres.



Rabattforhandleren sa at handelen vil fortsette igjen denne uken etter at 51 butikker åpnet igjen tidligere denne måneden.



Poundland sa at mens det hadde holdt de fleste butikkene åpne for viktige shopping, ble rundt 100 midlertidig stengt i mars.

De lukkede butikkene var stort sett der det var et annet Poundland i nærheten, eller der kjøpesentre syntes det var vanskelig å holde åpent, la det til.

Administrerende direktør Barry Williams sa: 'Som en viktig forhandler har vi fortsatt å støtte kunder i hundrevis av byer-spesielt de som administrerer budsjettene sine ukentlig og synes det er vanskelig å kjøpe masse.



Totalt 77 butikker er nå i gang igjen (Bilde: David Haber / scunthorpelive)

'Og våre butikkkolleger har gjort mye mer enn sin daglige jobb. De har også spilt en viktig rolle ved å levere pleiepakker til andre arbeidere i frontlinjen og de som trenger det i lokalsamfunnene.



'Men selv om vi har fortsatt å betjene kunder, vet vi at vi er på vårt beste som en del av en livlig og blomstrende hovedgate, og det er derfor vi ser frem til at våre naboer kan åpne igjen i de kommende ukene.

'Sunne bysentre er livsnerven i økonomien og lokalsamfunnene våre.

'Det kan ha vært tøft for mange forhandlere før denne krisen, og det er viktigere enn noensinne at vi sørger for at vi oppfordrer kundene til å si hei til gatene sine når vi går tilbake til det som er uvanlig.'

Poundland sa at det jobber tett med utleiere av kjøpesenter for å åpne de siste av sine stengte butikker så snart som mulig.

De gjenåpnede butikkene vil ha 'robuste' helse- og sikkerhetstiltak på plass som alle butikkene som har vært åpne, la den til.

Disse inkluderer dørmarsjer, gulvmarkører for å opprettholde sosial distansering, perspex-skjermer ved kassen og ingen selvbetaling.

Poundland sa også at personalet forventes å vaske hendene hvert 20. minutt, og nøkkelflater blir tørket hver time.

Åpner min lokale Poundland -butikk igjen?

Wick Retail Park

Bedford

Luton 133 The Mall

Newport Spytty Retail Park

Swansea Fforestfach Retail Park

hvor gammel er amanda owens mann clive

Bletchley Brunel kjøpesenter

Christchurch

Oswestry

Hammersmith King Street

Selly Oak Retail Park

Crewe

Pontefract

Sutton Coldfield

Chester Old Sealand Retail Park

Yardley Swan kjøpesenter

Rotherham Parkgate Retail Park

York Monks Cross Retail Park

Ilford The Mall

King's Lynn Vancouver kjøpesenter

Carlisle Scotch Street

Nottingham Chilwell Retail Park

Gateshead Team Valley Retail Park

Droylsden

Barrow i Furness Hindpool Retail Park

Ormskirk Two Saints Retail Park

Whitehaven

Se Også: