Plussstørrelsesmodellen Ashley Graham skyter tilbake på kroppsskjemmere etter å ha gått ned i vekt: 'Jeg har ikke mistet et kilo'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ashley Graham har vært i sentrum av en vektstorm og befant seg å svare på bodyshamers som sprengte henne for å miste vekt som et pluss-forbilde.



Buxom -skjønnheten, som er en amerikansk størrelse 14, jobber nå med America's Next Top Model etter å ha blitt skapt til berømmelse for å være Sports Illustrated Swimsuit -problemets første pluss -størrelse -skjønnhet for å pryde forsiden.



Men hun fant seg varm etter å ha sett ut til å gå ned i vekt.



Etter å ha lagt ut en selfie på Instagram av seg selv i en Balmain -skinnjakke mens hun rocket en hvit crop top og matchende skjørt, sprengte følgere hennes & apos; krympende ramme & apos; og snudde ryggen til hennes plus-size røtter.

Instagram

Ashley skrev i Lena Dunhams Lenny Letter og avslørte at hun hadde gledet seg til å dele bildet da hun hadde på seg den eksklusive designeren som vanligvis ikke markedsfører for kvinner i min størrelse.

Mens Ashley har postet jevnlig fra innsiden av treningsstudioet, i tillegg til å prøve å kaste & plus-size & apos; etiketten, insisterte hun på at hun ikke har gått ned i vekt.



Virkeligheten er at jeg ikke har mistet et kilo i år. Faktisk er jeg faktisk tyngre enn jeg var for tre år siden, men jeg aksepterer kroppen min som den er i dag, sa hun.

Instagram

Men Ashley insisterer på at hun ikke kan vinne uansett størrelse, spesielt ettersom noen Instagram -brukere ikke kan tyde mellom en & vinkel god vinkel & apos; eller ekte størrelsesendring.



For noen er jeg for svingete. For andre er jeg for høy, for busty, for høy og nå for liten - for mye, men samtidig ikke nok, skrev Ashley.

Når jeg legger ut et bilde fra en & apos; god vinkel, & apos; Jeg mottar kritikk for å se mindre ut og selge ut. Når jeg legger ut bilder som viser cellulitter, strekkmerker og ruller, blir jeg anklaget for å fremme fedme. Syklusen med kroppsskam må slutte. Jeg er over det.

Instagram

Kort tid etter tilbakeslaget da hun la ut det flatterende bildet, slo Ashley tilbake på fans som har snudd på henne etter at hun så ut til å gå ned i vekt de siste selfiene.

Pluss-modellen skrev: Folk kommer på siden min og kroppen skammer meg fordi jeg er for stor, fordi jeg er for liten, fordi jeg ikke er god nok til deres standarder ...

'Men på slutten av dagen er jeg god nok for meg. Vinkler vil få hvem som helst til å se større eller mindre ut, og jeg kjenner tilfeldigvis min.

Instagram

Ashley - som ikke bekreftet at hun hadde gått ned i vekt - ble fortalt av sinte følgere at hun var & apos; akkurat som resten & apos; i Hollywood, da hun mister kiloene.

Jeg visste at du gikk ned mye i vekt! Jeg er ikke lenger en fan av deg du forrådte mange mennesker! Så jeg finner en vakker kvinne i tillegg til at du er full av s *** !!! #damnshame #justliketherest (sic), skrev på Instagram -bruker.

Instagram

Hvordan kan hun si at jeg representerer den store kvinnen da hun gikk ned halvparten av vekten? Nå solgte hun sin motelinje til en kvinne i pluss størrelse og hun mistet all den vekten? Beklager, men jeg kan si hva jeg vil! Hun er en telefon hun bruker for å representere det svingete utseendet nå får hun akkurat som de hun kjempet så hardt mot i utgangspunktet (sic).

Instagram

En annen skrev: Hvorfor endrer du deg selv? Jeg trodde du var komfortabel med å være deg selv og å være pluss størrelse. Du går tydeligvis ned i vekt.

The View diskuterte hvorfor folk skammer Ashley

Lei av & apos; fans & apos; Ashley kommenterte sitt antatte vekttap, og la ut et svar til Snapchat, der hun skrev: Jeg vil ikke la andre diktere hvordan de synes kroppen min skal se ut for sin egen komfort, og det burde du heller ikke.

Hun la også ut et bilde av seg selv på treningsstudioet under en trening kort tid etter.

View -paneldeltakerne diskuterte Ashleys oppfattede vekttap, og Whoopi Goldberg sa: Kanskje de trenger å se på seg selv og se hvor målet deres er og hvor de vil være.

Mens Sunny Hostin sa: Hun ser bra ut uansett. Hun ser nydelig ut.

Se Også: