PlayStation 5 'vil overmanne Xboxs Project Scarlett', hevder innsidere

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

De forventes begge å lanseres i ferie 2020, men en ny rapport hevder at PlayStation 5 vil 'overmanne' Xbox sitt Project Scarlett.



Skriver på ResetEra forum , en bruker ved navn Kleegamefan, hevder å ha brukt PlayStation 5 og Project Scarlett devkits, og indikerer at PS5 er mye bedre.



Brukeren skrev: Akkurat nå er spillytelsen bedre på PS5. Jeg tror det sannsynligvis er fordi PS5-utviklingsmaskinvare og -programvare er i en mer avansert tilstand.



Jeg forventer fullt ut at Scarlett vil lukke det gapet når de sender mer modne utviklersett og programvare.

Det må sies, siden programvare, ikke maskinvare, er et tradisjonelt Microsoft-kompetanseområde, er det meget mulig at de til slutt kan levere mer avansert DirectX-utviklingsprogramvare som til slutt lar spill kjøre bedre på Scarlett selv om maskinvaren er mindre kapabel.

PlayStation 5 (Bilde: LetsGoDigital)



lawrence stroll nettoformue

Både Sony og Microsoft har bekreftet lanseringsdatoene for 'Holiday 2020' for deres etterlengtede konsoller, noe som indikerer at de sannsynligvis kommer ut mellom oktober og desember neste år.

Microsoft hevder at Project Scarlett vil 'sette en ny bar for konsollkraft, hastighet og ytelse.'



Den forklarte: Med en spesialdesignet AMD-prosessor, GDDR6-minne med høy båndbredde og en neste generasjons solid state-stasjon (SSD), vil Project Scarlett gi utviklere kraften de trenger for å bringe sine kreative visjoner til live.

Tusenvis av spill på tvers av fire konsollgenerasjoner vil se og spille best på Project Scarlett.

Xbox-prosjektet Scarlett (Bilde: Xbox)

PlayStation 5 rykter

Konsollen vil imidlertid møte hard konkurranse fra PlayStation 5, som «fremgår i henhold til planen».

I en tale under Sonys kvartalsvise økonomiske telefonkonferanse sa Hiroki Totoki, finansdirektør hos Sony: Utviklingen av PS5 går i henhold til planen, og vi tror utviklingen av spilltitler av våre programvareutviklingspartnere går jevnt.

Selv om Totoki ikke nevnte noen spesifikke spill, la han til at de vil være «svært engasjerende».

Han sa: Vi forventer å tilby svært engasjerende spillopplevelser som både nåværende brukere av PS4 og potensielle nye brukere har kommet til å forvente.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: