Pets at Home har påskeegg for hunder, katter og kaniner - og prisene starter på £ 2

Påskeegg

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er enda en for kanin kaniner!



ville kroatia bli diskvalifisert

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Påske og jul er to av våre favorittider på året av en viktig grunn: den store mengden sjokolade vi får.



Og nå kan dine kjære kjæledyr også være med på moroa Kjæledyr hjemme har nettopp kunngjort at de selger dyrevennlige påskeegg til dine kjære katter, hunder og kaniner.

Alle fullt spiselige, prisene starter på en veldig anstendig £ 2 for løvetann blad kanin og utgaver av yoghurt og kattemynte, og strekker seg opp til £ 6 for hunder og deres peanøttsmør karob sjokolade.

Han har tross alt vært en god gutt



min bestemor eskorten

Selv om katt- og hundeversjonene bare er for dem, kan kaninen ‘Hoppy’ egg også deles blant marsvin, hamstere, mus og gerbils.

De egg med løvetannblad - som er håndfoliert i Lancashire og kun laget med de beste ingrediensene - serveres best delt i små biter som en del av et balansert kosthold, og er ikke egnet for dyr under tre måneder.



Dette 40 g egget gir deg tilbake bare £ 2

Dr Kerlien Heyrman, Head of Pets at Home sa: Kjæledyr er familiemedlemmer og naturligvis ønsker folk å behandle dem med noe spesielt i påsken, men sjokolade kan være farlig ettersom den inneholder ingredienser som er giftige og kan forårsake alvorlige konsekvenser for dyr.

For de som ønsker å behandle kaninen denne påsken, er vårt ‘Hoppy’ påskeegg en velsmakende godbit laget med naturlige ingredienser som er trygge for kjæledyr.

jenna coleman tom hughes

Ingen kjæledyr er utelatt

Pets at Home 's skapelse følger en lignende produktlansering i fjor av B&M, som begynte å selge påskeegg til katter og hunder.

Les mer

Påske 2020
Beste påskeegg for 2020 Beste varme kryssboller til påske 2020 Beste alternative påskeegg Beste veganske påskeegg for 2020

Se Også: