'Folk er interesserte, men også frastøtt': Harry Styles og hans ekstra brystvorter, pluss Gemma Arterton, Lily Allen og flere kjendiser med uvanlige kroppsdeler

Merkelige Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brystvorter: Heldigvis føler ikke Harry en riktig boob



Mens kvinner over hele Storbritannia undrer seg over synet av en toppløs 18 år gammel gutt som legger krav på et par ekstra brystvorter, tar NEWSAM Online av noen flere kjendiser med uvanlige kroppsdeler.



Det er noen få kjendiser som har mer enn den vanlige andelen av sekundære seksuelle egenskaper, men supplerende brystvorter dominerer denne listen.



La oss se nærmere på noen kjendiser velsignet med et overskudd av fysiske egenskaper ...

marco pierre hvite barn

One Direction's Harry Styles

En for jentene: Bli vill, du kan nesten se hans kjønnsregion (Bilde: SPLASH)

Grunnen til at vi alle er her - og går på Twitter, motivasjonen for noen One Direction -fans & apos; veldig eksistens - popdukken Harry Styles hevdet i fjor at han ikke bare hadde en nubbin under skjorten, men TO.



Han sa til en avis: Jeg har fire brystvorter! Jeg tror jeg må ha vært tvilling, men så gikk den andre bort og lot brystvortene ligge igjen.

Heldigvis for fans av den tidligere toyboyen, holdes ikke ungdomsfølelsen tilbake av fødselsmerker og har ingen betenkeligheter med å være i buff.



Å fjerne seg er veldig befriende, skal han ha sagt.

Jeg føler meg så fri. Jeg tror du trygt kan si at jeg ikke er sjenert.

Gemma Arterton

Gemma Arterton ankommer Evening Standard Theatre Awards (Bilde: PA)

Oddity: Gemma Arterton er stolt av sin polydaktylisme

Quantum of Solace Bond -jenta ble født med polydaktylisme, en tilstand som rammer ett barn av 1000. Og det betydde at hun ble født med seks fingre på hver hånd.

Det er min lille merkelighet jeg virkelig er stolt av. Folk er virkelig interessert, men frastøtt samtidig, sa hun til en avis.

Lily Allen

Legg det fra deg: Lily med tre brystvorter kunne i det minste ha tatt på seg noen bukser (Bilde: WireImage)

England fotball skjorte euro 2016

I likhet med 1D's Harry, har popprinsessen Lily også en supernumeral brystvorte - som hun en gang stolt viste frem mens hun ble intervjuet på en kanalbåt i Amsterdam.

På spørsmål om det var sant at hun hadde et ekstra brysttillegg, fniste hun og løftet opp toppen og sa: Det blir vanskelig når du berører det også.

Mark Wahlberg

Gi ham en klem: Wahlberg har mye kjærlighet til sin suppespene (Bilde: Rex)

Artisten tidligere kjent som Marky Mark er også stolt over å ha en ekstra brystkjertespene.

Absolutt ikke sjenert for å få brystet ut i starten av showbiz -karrieren, sa Wahlberg angivelig til magasinet Rolling Stone: I & apos; ve come to embrace it. Den tingen er min verdsatte besittelse.

Ashton Kutcher

Få føttene av bordet: Har kjendiser ingen oppførsel? (Bilde: Hvis)

fortnite sesong 7 forbudte steder

Stretker det kanskje litt, men Demi Moores siste ektemann fikk føttene sine ut på fredag ​​kveld med Jonathan Ross tilbake i april 2008.

Etter å ha trukket av seg sokkene og skoene og Wossys forsøk på å klippe tærne med en saks, sa han: Jeg har litt tær med sved. Når alt annet er så flott, må noe gi!

And og omslag: Ashtons bånd, avslørt for verden (Bilde: Hvis)

Andy garcia

Oppdaget: Andy Garcia. Ikke oppdaget: Kuleformet parasitt (Bilde: Getty)

Godfather III og Ocean's Eleven -skuespilleren Andy Garcia ble angivelig født med en uutviklet tvilling knyttet til skulderen.

Kjent som heteropagus, oppstår tilstanden når en velformet tvilling har en ufullstendig tvilling festet.

Garcias tvilling ble fjernet kirurgisk kort tid etter fødselen og ble sagt å være på størrelse med en softball.

Carrie Underwood

Mole: American Idol -stjernen sammenligner nubbin med et kroppsmerke, ikke et lite dyr (Bilde: Getty)

Virker som om ekstra brystvorter i Showbizland er nesten like vanlige som standard mengde brystvorter.

Countrysangerinnen Carrie ble berømt som en del av American Idol i 2004. Under auditionen sa hun til dommerne: Det så bare ut som en føflekk.

Burde det ikke være noen form for HR -praksis som betyr at slike saker ikke skal ha noen betydning for en jobbintervju -situasjon? Spesielt for et slikt sett med omstendigheter overført til millioner på TV ...?

munchkins wizard of oz

Karolina Kurkova

Kan du se hullet? Kurkova er andre fra venstre (Bilde: PA)

I motsetning til noen andre gangkleshengere, har Victoria's Secret -modellen Karolina noe kjøtt. Men på et sted hvor noen mennesker har et hull, er det fortsatt bare kjøtt.

Selv om bildet hennes visstnok blir berørt når det vises i blader, antas det at 28-åringen mangler en navle, muligens på grunn av en navlestreng. Dette skjer når en del av tarmen stikker gjennom magemusklene, og endrer utseendet på midriff.

Joaquin Phoenix

Alle smiler: Men har Joaquin en ganespalte eller ikke? (Bilde: Getty)

Lystet etter sitt gåtefulle smil, kan Hollywood -stjernen Joaquins smil delvis skyldes det som rapporteres som en leppespalte.

Det antas at Phoenix refererer til kjennetegnet som et fødselsmerke, så liten anser han som kløften.

Taye Diggs

Gi ham en stor hånd: Musikalsk skuespiller hadde to ekstra fingre (Bilde: WireImage)

Amerikansk musikalsk skuespiller ble uten tvil født på scenen - med et ekstra siffer på hver hånd kan hans jazzhender ha vært uten sidestykke på Broadway.

hva betyr 516

41-åringen har imidlertid fått fjernet tilleggsfingrene, selv om han fortsatt tuller med mulighetene de kunne ha medført.

Han viste frem operasjonsarrene på CBS -showet The Talk, og lo: Jeg kunne vært veldig nyttig.

Se Også: