Paddy Pimblett brøt sammen i tårer backstage etter emosjonell UFC-seier

GOD

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paddy Pimblett brøt sammen i tårer etter å ha gjort en hjerteskjærende hyllest til sin avdøde venn på UFC London.



Pimblett har blitt en inspirerende stjerne for mange ettersom hans UFC-oppgang fortsetter og vant sin tredje kamp på rad på Londons O2-arena forrige måned med en innlevering i andre runde av Jordan Leavitt. Kort tid etter seieren holdt Pimblett en emosjonell tale som dedikerte opptredenen sin til en av hans beste venner Ricky som hadde tatt sitt eget liv bare dager før seieren.



Talen var enormt kraftig da han oppmuntret menn til å si fra og uttrykke følelsene sine i en oppmuntrende samtale. Han forlot åttekanten i tårer etter seieren med Liverpools You'll Never Walk Alone som ringte rundt på arenaen til støtte. I sin nylige YouTube-video avslørte Pimblett øyeblikket han kom backstage etter seieren mens han brast i tårer igjen.



Pimblett kan sees klemme en rekke personer fra teamet hans under exit, før den siste klemmen ser ham bryte ut i gråt mens følelsene fra dagen innhenter ham. Det er et dystert øyeblikk i videoen, hvor Pimblett senere kom med en annen modig bønn i garderoben, der han sa: 'Det er ingen ordentlige ord som kan beskrive det.

'Han var en av de lykkeligste barna du noen gang vil møte, Slick Rick. Han var partiets liv og sjel. Slike mennesker tror at de ikke kan snakke med andre mennesker. De tenker «åh, han vil synes jeg er litt tullete hvis jeg snakker til ham og sier det til ham.» jeg har måttet gjøre det. Folk ser opp til meg og tror at jeg er den sterkeste personen på jorden fordi jeg setter meg i buret og kjemper med folk når kampen er her oppe.

'Folk forstår ikke hva som skjer, du kan se ut som den lykkeligste personen i verden fra utsiden, men her inne sliter du kanskje. Folk må snakke mer, folk må bryte dette stigmaet til menns mentale helse. Snakk. , få det av brystet.»



Hvem synes du Paddy Pimblett bør kjempe neste gang i UFC? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

Pimblett viste en mer uttrykksfull og emosjonell side på kvelden sammenlignet med sin vanlige frekke og komiske personlighet, som appellerte til et stort publikum rundt om i verden og gikk viralt. Hans virale intervju har også angivelig sett en økning på 22 prosent i menn som rapporterte sine psykiske helseproblemer etter hans utrolige UFC tale etter kampen.



Liverpudlian har siden avslørt at han har blitt kontaktet av over 100 veldedige organisasjoner for mental helse om å bli ambassadør siden seieren. 'Jeg har blitt bedt om å være ambassadør for over 100 veldedige organisasjoner, bokstavelig talt,' sa Pimblett til journalister. 'Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det for hver enkelt av dem, det gjør jeg virkelig.

'Jeg skal i stedet ordne min egen veldedighetsorganisasjon for mental helse, som vil bli opprettet i løpet av de neste månedene. Jeg vil bare hjelpe folk. Det er fint å være hyggelig. Mange mennesker i den posisjonen jeg er ikke tro på det som bare er gal for meg.»

Se Også: