Orla Kiely lanserer et vakkert nytt campingutvalg i samarbeid med Halfords - og det er ideelt for festivaler

Halfords

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prisene starter på bare £ 6(Bilde: Halfords)



Enten du vil ha et pent telt du enkelt kan spore i et fullsatt festivalfelt eller et show-stoppende design for en helg med vandring som vil få hele campingplassen til å snakke, har Halfords nettopp lansert det mest stilige campingområdet ennå.



De splitter ny kolleksjon av designer Orla Kiely har telt, soveposer, campingstoler, pikniksett og til og med sykler, alt prydet med vakre sekstitallsutskrifter.



Det er tilgjengelig for kjøp begge på nettet nå og i butikk og prisene starter på £ 6 - men du vil kanskje skynde deg, ettersom fjorårets versjon ble utsolgt fort.

Hvem sa at lysthus ikke kunne være glamorøse?

Glem å nøye deg med grønne og hvite striper ... Hvis du vil holde sommerfest, men ikke vil la deg svikte av det uforutsigbare britiske været, hent dette shabby chic style lysthus for £ 75.



Campingstoler er vanskelige å gjøre vakre - men Orla Kiely har gjort det

Enten du vil ha flere seter til sommergrillen din eller en attraktiv stol å ta på ferien, ser det ut til at Orla Kiely har gjort det umulige og designet campingstoler det ser faktisk stilig ut, for £ 25 hver.



I tillegg til å være en 10/10 i utseendet, vet vi alle at det er det som er på innsiden som teller. Dette bilde-perfekte to mannsteltet (£ 100) plasserte seg på bare 15 minutter og ble laget for å tåle kraftig regn. Hvis du bruker den til en festival, er det lille taket over døren ideelt for å ta på deg tøfler mens du fortsatt holder deg tørr.

Hverdagsartikler har blitt jazzet opp med Kielys berømte morsomme utskrifter

Hvis du leter etter tilbehør, er dette tulipan sovepose (£ 20) og andeegg gjenbrukbar vannflaske (£ 8) inneholder Kielys berømte retro -trykk og forsterk alle eventyr utendørs.

Unn deg et vakkert pikniksett

For den idylliske piknik du alltid har forestilt deg, har Kiely laget en sammenleggbart piknikteppe for familier med vanntett bakside (£ 15), og a matchende kul bag (£ 15).

Halfords & apos; 32-delt samling har også tre topp sykler. Dette And-egg-blå sykkel i nederlandsk stil vil gi deg hele £ 399 tilbake, men det er helt nydelig.

Vær misunnelig på hele byen din med denne toppmoderne syklusen

Vintage -sykler har alltid vært ikoniske, men hvis du ikke helt kan rettferdiggjøre en helt ny sykkel, hvorfor ikke pynte din nåværende i stedet med dette sommerlige tilbehøret.

Få tilgang til sykkelen din med disse muntre brikkene

De billigste delene fra Orla's one-of-a-kind Olive and Orange-serien inkluderer en sykkelklokke som koster £ 6 og vannflaske for £ 8 , som begge er tilgjengelige i en rekke forskjellige utsagnsmønstre. Andre retro sykkeltilbehør inkluderer a mønstret hjelm (£ 35) for å hjelpe deg med å reise trygt med stil.

Les mer

Camping- og oppholdsferier
Vandreferier Eurocamp -utflukter Topp 10 britiske ferieparker 10 europeiske campingplasser med høyest verdi

Kiely nevner naturen og det store utendørs som inspirasjonen bak hennes berømte trykk, noe som gjør dem perfekte for Halfords & apos; siste kolleksjon.

Du kan handle Orla Kiely's full camping rekkevidde på Halfords & apos; nettsted her eller se alt i henne Halfords sykkelsamling her.

Se Også: