De gamle VHS -kassettene som nå er verdt 1.500 pund, ble avslørt - kan du ha en formue i stuen din?

Tjene Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Noen gamle VHS -bånd er nå verdt mer enn £ 1000. Andre? Ikke så mye...



Først kom DVD-er, deretter Blu-ray og nå internett-TV-er, innhentingstjenester, SkyPlus-bokser og livestreamingstjenester som Netflix og Amazon Prime betyr at ekstra boks under TV blir stadig sjeldnere.



Men det kan være en oppside for millioner av oss som rykket ut en gang elsket VHS-samling til loftet-noen gamle kassetter er nå verdt en liten formue.



Det er interessant å se hvordan visse VHS -bånd har økt i verdi de siste 50 årene eller så, sa administrerende direktør Will Thomas i LoveAntiques.com.

Les mer:

Og gamle VHS -bånd er bare en del av et voksende band av gammel teknologi som nå samles inn som antikviteter - noe som får dem til å myne uttrykket antech for å beskrive det nye markedet.



Vi føler at disse antech -elementene - eller antechs - bare vil bli mer verdifulle investeringer for samlere etter hvert som tiden går.

'Det kan høres rart ut at noe som VHS er definert som en antech, men når de kan styre tusenvis av pund på grunn av deres sjeldenhet, er det akkurat det de er, sa Thomas.



Les mer:

Hva er mest verdt

Blanks er sannsynligvis ikke det beste alternativet ....

Det er ikke overraskende at - omtrent som antikviteter - jo sjeldnere båndet er, desto mer er det verdt.

50 cent floyd mayweather biff

Men det er noen bemerkelsesverdige vanlige kassetter som også er verdt en god del.

Eksperter sa at måten å sjekke om noe sannsynligvis vil være verdt mye, er å sikte på filmer som aldri har blitt utgitt på DVD eller Blu-ray og er originale eksleier.

For eksempel har visse eksemplarer av bedre kjente titler som ‘The Evil Dead’ også blitt verdsatt til 200 pund hver - og kan selges online på Amazon eller eBay.co.uk .

Men for et skikkelig vindfall - her er de 10 mest verdifulle VHS -kassettene:

  1. Frankensteins Castle of Freaks (JVI) £ 1500
  2. The Beast in Heat (JVI) £ 1200
  3. Forrådt (tabu) 1100 kroner
  4. Celestine (GO) £ 1100
  5. The Legend of Hillbilly John (Rainbow) £ 1000
  6. Journey Into Beyond (Citycenta GO) £ 1000
  7. Lemora, Lady Dracula (IFS) £ 900
  8. Ikke åpne vinduet (80 -tallets filmer) 900 kr
  9. Flesh Eaters (knockout) £ 800
  10. Black Decameron (Intervision) £ 800

Ekspertens råd er å unngå vanlige mainstream -titler som ble utgitt på etiketter som Cinema Club og 4Front, fordi disse ville ha blitt masseprodusert og er verdt ‘nesten ingenting’.

Vanligvis er de mest verdifulle VHS-kassettene engangsprodukter, utgitt i små grupper i kategorien ‘video nasties’-ofte på mikrobudsjettetiketter som Knockout og Trytel.

Du kan se de 25 dyreste VHS -titlene her

Les mer:

Se Også: