O2 Prioritet for å skaffe £ 1 lunsj på mandager, bare seks måneder etter at Boots Meal -tilbudet ble forfremmet

O2

Horoskopet Ditt For I Morgen

O2 -firmalogoen

O2s avtale om rimelige måltider tar slutt neste mandag(Bilde: Getty)



Mobiltelefonnettverket O2 skal avvikle sitt lunsjtilbud på 1 pund - med siste dag neste mandag - har firmaet kunngjort.



Fans av Priority -appen - som tilbyr rabatter som 25p måltider for barn på Byron og £ 5 lunsjer på Pizza Express - vil ikke lenger kunne kreve lunsjavtalen på £ 1 etter mandag 28. august.



Avtalen tillater alle med en O2 -konto å kjøpe lunsj - et smørbrød, en drink og en matbit - for bare £ 1 i butikker som WHSmith, Pumpkin Café og Domino's.

Nyheten kommer seks måneder etter at nettverket avskaffet lunsjkampanjen på £ 1 på Boots - og muligheten til å kreve den billige lunsj i en rekke supermarkeder og butikker.

En talsperson for O2 sa: 'Vi vurderer våre Priority -avtaler regelmessig for å sikre at vi gir våre kunder eksklusive tilbud hver dag på tvers av forskjellige kategorier, inkludert mat og drikke, reiser, musikkbilletter, sport og mer.



'Selv om vi erkjenner at slutten på lunsjen på £ 1 vil skuffe noen kunder, vil vi fortsette å oppdatere Priority-appen med nytt utseende med spennende tilbud, freebies og opplevelser som er en gang i livet.'

fifa 22 utgivelsesdato

Talsmannen sa at andre tilbud som £ 5 på hovednettet på Pizza Express og en gratis varm drikke på Caffè Nero på tirsdag fortsatt vil være tilgjengelige.



Se Også: