Nyt halv pris med National Express!

Livsstil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Trygg, praktisk og komfortabel reise er enklere enn noen gang med Storbritannias største bussoperatør som tilbyr halvprisreiser til hundrevis av fantastiske destinasjoner over hele landet frem til midten av desember.



pharrell williams oscars 2014

Enten du møter venner eller familie, drar til et arrangement eller besøker en attraksjon, er dette tilbudet et verdifullt alternativ for å komme deg ut og utforske Storbritannia, spesielt med halve terminer bare uker unna.



National Express har alltid vært kjent for stor verdi, men når du velger å reise med dem, velger du også prisvinnende sikkerhet fra den grønneste flåten på veien. Med liggende seter, sjenerøs benplass, gratis Wi-Fi og USB-ladepunkter, er deres ikoniske hvite busser perfekte for korte eller lange reiser. I tillegg betyr forbedret rengjøring og et ekstra filter på klimaanlegget for å forbedre hygienen å reise med National Express er tryggere enn noen gang.



Chris Hardy, administrerende direktør for National Express UK Coach, sa: Vi ønsker alle å få pengene våre til å gå lenger. Enten du planlegger en halvtidsferie eller en tidlig julehandelstur, hvorfor ikke reise komfortabelt og trygt med National Express til halve prisen.

Så ikke gå glipp av det, begynn å planlegge halvtidsreisene dine med dette fantastiske halvpristilbudet fra National Express! For å løse inn, sørg for å hente eller Sunday NEWSAM 9. eller 10. oktober, hvor du finner kampanjekoden du trenger i kassen.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: