Ikke-liga fotball hooligans fanget i voldelig pub slagsmål med en mann slått rent ut

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En gruppe fotballhuliganer ble fanget på CCTV som voldsomt kranglet inne i en pub etter et sammenstøt mellom rivaliserende fans.



Opptakene viser Tranmere Rovers og AFC Barrow -fans som kjempet like etter at et spill hadde startet, med en mann til og med slått ut.



caroline flack instagram video

En mann ble fengslet og ni andre ga fotballforbud som følge av trøbbelet.



Opptak som ble spilt i retten viser det øyeblikket det brøt ut i februar på puben Prenton Park i Merseyside, rapporterer Liverpool Echo .

Det starter med Rovers -fan Martin Dunne, som antas å ha kastet det første slag, og tøffet ut mot Brett Cihlar.

Bråket brøt ut i puben i Prenton Park (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)



En mann er slått ut under trøbbelet (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

I trefningen som følger Cihlar - den eneste mannen som er fengslet over trøbbelet - blir slått ut av tjenestegjørende soldat Liam Gretton.



Alle de 10 mennene som var involvert i hendelsen dukket opp ved Liverpool Crown Court i forrige uke sammen med Cihlar, som en gang hadde et internasjonalt fotballforbud, låst inne i fire måneder.

Ian Criddle, Crown Advocate with MerseyCheshire Crown Prosecution Service sa: Fotball er et morsomt tidsfordriv. Det er ikke noe sted for denne typen oppførsel i eller rundt stadionene.

Dommene som er pålagt og fotballforbudet som domstolen har gitt, viser ikke bare hvor alvorlig lovbrudd som dette tas, men også arbeidet som pågår for å sikre at kampen er et trygt miljø for anstendige supportere å nyte spillet.

Jamie Lee Thomas Morris, fra Bebington Road, Rock Ferry, som slåss med Barrow -fanen Gavin Wood inne i puben og slo ham sammen med andre.

Kampen brøt ut mellom rivaliserende fans (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Alle de 10 mennene som var involvert i hendelsen dukket opp ved Liverpool Crown Court (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

24-åringen har ingen tidligere domfellelser og sa at han handlet for å beskytte venner. Han fikk tre måneders fengsel, betinget i to år; en 15-dagers rehabiliteringsordre og 150 timer med samfunnstjeneste.

David Andrew Fletcher, fra Price Street, Birkenhead sies å ha slått Cihlar rundt 15 ganger i hodet og på kroppen og stemplet på ham mens han lå på gulvet.

23-åringen, som sa at han var full på tidspunktet for hendelsen og ikke kan huske det, sparket også Wood.

når forlater venner netflix

Det ble sagt at han var avsky for oppførselen sin.

Han fikk fire måneders fengsel, betinget i to år; en 20-dagers rehabiliteringsordre; en pålegg om behandling av alkohol, og beordret å gjøre 150 timer med samfunnstjeneste.

Martin Andrew Dunne, 49, fra New Chester Road, Rock Ferry, er den første som slo Cihlar i pubens døråpning - og utløste egentlig trøbbel.

Menn blir sett som sparker og slår hverandre i opptakene (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

En mann sliter med å komme seg på beina etter sammenstøtet (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Han hevdet at han var i telefonen til barna sine da Cihlar nærmet seg og virket bekymret for at han ringte andre fans. Dunne, som dukket opp i retten på en spaserstokk, sa at han i panikk sank til Cihlar og omstridte påstander om at han startet volden og kastet et slag slag.

Han ble dømt til fire måneders fengsel, betinget i to år, fikk tre måneders portforbud (21.00–6.00) og en 10-dagers rehabiliteringsordre.

Ryan Soderberg, 21, fra Prestbury Road, Prenton, byttet slag og spark med Cihlar, inkludert mens han lå på gulvet. Han var enig i at handlingene hans var totalt uakseptable. Han fikk tre måneders fengsel, betinget i to år; en 20-dagers rehabiliteringsordre og 150 timer med samfunnstjeneste.

Luke Brown, fra Meadway, Upton, Wirral, ble slått av Cihlar og slått Wood. Den familieorienterte 21-åringen hadde ingen tidligere dommer.

er 555 et tall

Han ble dømt til tre måneders fengsel, suspendert i to år, fikk en 10-dagers rehabiliteringsordre og pålagt å gjøre 150 timer med samfunnstjeneste.

En mann ble slått bevisstløs i slagsmålet (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Kampen ble fanget på flere av pubens CCTV -kameraer (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Liam Gretton, fra Prenton, ga slaget som gjorde Cihlar bevisstløs.

25-åringen slo Wood og slo til mot Johnson. En tjenende hæroffiser uten tidligere overbevisning, det ble sagt at han var dypt angerfull over sitt engasjement.

Dommer Conrad ga ham ikke betinget dom fordi han ikke ønsket å sette karrieren i fare - der han har imponert andre.

Men han advarte ham om ikke å se på hæren som en komme seg ut av fengselskortet. Han fikk 200 timers samfunnstjeneste.

Michael Kelly, 50 og fra Park Road North, Birkenhead, sparket både Cihlar og Johnson - som hadde forsøkt å slå ham. Han hadde først sagt at han handlet i selvforsvar.

Han fikk fire måneders fengsel, betinget i to år; portforbud i to måneder (21.00–6.00) og 150 timer med samfunnstjeneste.

Gavin Wood, 46, fra Granville Street, Barrow, ble slått flere ganger, kastet på gulvet og sparket. Familiemannen, som har fire barn, godtok at han kastet slag selv om de ikke landet.

Han sa at på Barrow -spill kunne fans dra til puben, men komme tilbake senere, og han hadde feil trodd at han kunne gjøre det på Tranmere. Han fikk fire måneders fengsel, betinget i to år; en 10-dagers rehabiliteringsordre og 150 timer med samfunnstjeneste.

Ni menn fikk fotballforbud etter hendelsen (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Brett Cihlar, fra Lincoln Street, Barrow var involvert i de første problemene og ble slått ut (Bilde: liverpoolecho.co.uk/ WS)

Brett Cihlar, fra Lincoln Street, Barrow var involvert i de første trøbbelene med Dunne, og mens han kastet slag, ble det sagt at skadene - inkludert brudd i ribbeina - var verre enn de han påførte.

hvor lenge er graviditeten

45-åringen har tidligere hatt en internasjonal fotballforbud og har fått 25 straffer for totalt 39 lovbrudd. Som et resultat av fortiden hans ble han fengslet i fire måneder og avsatt seks års fotballforbud.

David Johnson, fra Holker Street, Barrow jobber for British Aerospace og kastet et slag mot Kelly som ikke landet.

45-åringen, en pappa til tre og tillitsvalgt, er ikke en Barrow-fan, men hadde reist en dag ute.

Det ble hevdet at han var den siste som engasjerte seg, var minst involvert og hadde akkurat blandet seg inn i trøbbelet.

Han fikk tre måneders fengsel, betinget i to år; en 20-dagers rehabiliteringsordre og 150 timer med samfunnstjeneste.

Se Også: