Nintendo Switch på vei til å bli en av tidenes bestselgende konsoller

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nintendo har skutt på alle sylindre med Nintendo Switch . Hybrid-TV-til-håndholdt system utgitt 3. mars 2017 har vært en enorm suksess for Nintendo, og kjøpte selskapet tilbake fra randen av kollaps etter fiaskoen til Nintendos forrige konsoll. Wii U, som solgte kun 13,56 millioner.



Wii U var imidlertid en tabbe for spillgiganten, men den var også et springbrett for teknologien som førte til Switch. Wii U hadde et nettbrett med berøringsskjerm, HD-grafikk og strålende nettfunksjonalitet.



catherine hertuginne av cambridge

Nintendo Switch har for tiden solgt 61,44 millioner enheter som sannsynligvis vil overgå den originale NES eller Nintendo Entertainment Systems 61,91 millioner. Den har fortsatt en vei å gå før den overtar Nintendo Wii-numrene som ble utgitt i 2006 og solgte 101,63 millioner enheter.



Nintendo Switch er designet for å fungere som en frittstående enhet, eller kobles til en TV (Bilde: publisitetsbilde)

Dette er bare litt over 3 år inn i den mektige maskinens livssyklus, og vi vil sannsynligvis se flere år med salg på toppen av det, som muligens topper den enorme suksessen til Wii, som populariserte bevegelseskontroller og spill med en mer generell appell .


Switchs mest solgte spill er:



Mario Kart 8 Deluxe – 26,74 millioner

Animal Crossing: New Horizons – 22,40 millioner



Super Smash Bros. Ultimate – 19,99 millioner

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 18,60 millioner

Pokémon sverd og skjold – 18,22 millioner

super mario odyssey – 18,06 millioner

Nintendo overlevde sine mangeårige rivaler SEGA som sluttet å lage maskinvare i 2002 og ble en tredjeparts spillutvikler som laget spill for andre systemer, inkludert Switch. Siden den gang måtte Nintendo kjempe med spillgigantene Sony og Microsoft.

Sonys PS4 som ble utgitt i 2013 har solgt 108,9 millioner, og Microsofts Xbox one også utgitt i 2013 solgte 46,9 millioner. Men Nintendos hybridkonsoll viser ingen tegn til nedgang. Tillegget av Switch Lite i september 2019 har også bidratt til å friske opp Switch-salget med en mindre håndholdt som kun fokuserer mer på portabilitet og erstatter den utdaterte Nintendo 3DS.

Med en ny konsollgenerasjon i horisonten ser PS5 og Xbox Series X ut til å revolusjonere spillmaskinvaren, med mye kraftigere systemer vil ikke Switch kunne holde tritt ettersom enheten sliter med å kjøre noen nåværende 8. generasjons titler.

Xbox-spillere kan allerede bruke Fortnite-kontoen sin på en Nintendo Switch

Nintendo Switch ble utgitt i 2017 (Bilde: Epic Games)

Nintendo-fans er ivrige etter å se en oppdatert modell av Switch. Konsollen fikk en liten revisjon i 2019 med 'HAC-001(-01)'-modellen som fikk en mer effektiv prosessor som økte batterilevetiden litt fra 4,5–9 timer.

Nintendo er kjent for å gi ut litt modifiserte iterasjoner av deres mer populære maskinvare som med Nintendo DS og DS Lite, DSi, DS XL, og deretter 3Ds og 2DS og deres egne oppgraderte modeller også.

Siste spillanmeldelser


Fansen håper på en større skjerm med høyere oppløsning, forbedret lagringsplass og lengre batteri samt betydelige grafiske forbedringer.

Nintendo har uttalt at til tross for rykter om en ny modell at de ikke har noen planer om å gi ut en ny Switch i 2020, men dette betyr ikke at de ikke jobber med oppfølgingen til en av de mest populære konsollene gjennom tidene.

kylie jenner nå og da

Nintendo er utrolig hemmelighetsfulle og vil sannsynligvis ikke sløse bort suksessen til Switch, så uansett hvilken ny modell de jobber med, kan du være sikker på at det vil være verdt ventetiden.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: