Nintendo Classic Mini SNES anmeldelse: Nintendo gjør det igjen med litt hjelp fra Mario, Zelda og Donkey Kong

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spør alle som er født mellom 1975 og 1990 om spill, og sjansen er stor for at de har gode minner fra Super Mario Kart eller Street Fighter II på Nintendos originale SNES-konsoll.



Opprinnelig lansert i Japan i 1990 og her i Storbritannia i '92, gikk den tå til tå med Sega Mega Drive for dominans i stuen.



Nå, over 25 år senere, har Nintendo fått ideen om å krympe den gamle maskinvaren sin, pakke den med en emulert pakke med beste hits, og legge den i hendene på voksne spillere og barn som bare noen gang har kjent PlayStation og Xbox. . Det fungerte en godbit med fjorårets Classic Mini NES, og det kommer til å fungere en godbit her igjen.



selina waterman smith instagram

For £79 gir Classic Mini SNES deg Super Mario World, Donkey Kong Country, The Legend of Zelda: A Link to the Past og 18 andre spill som kobles rett inn i 2017-TVens HDMI-port.

Design

SNES Classic Mini

SNES Mini er passe liten

Akkurat som fjorårets Mini NES, har Nintendo trofast tilpasset den boksede, grå designen til den originale konsollen til en pakke som er liten nok til å passe i hånden.



På undersiden er det fire myke puter som hindrer den i å skli rundt, og på baksiden er det microUSB-ladeporten og HDMI-porten for å koble til TV-en.

Mini SNES kommer med to autentiske kontrollere som vil vekke all slags varm og uklar spillnostalgi.



Det er litt vrient da du må vippe ned en falsk front på konsollen for å feste dem, men Nintendo har fikset et av de største problemene som plaget Mini NES. Denne gangen har kontrollerkablene en anstendig lengde.

når er det boksing i kveld

Spill

1992: Legend of Zelda: A Link to the Past

Å velge 21 spill fra SNESs imponerende katalog er ingen enkel prestasjon, det skulle alltid være noen utelatelser. Chrono Trigger, for eksempel.

Men det blir litt kresen. Faktisk viser Nintendos utvalg det enorme utvalget av sjangere som var tilgjengelige for denne maskinen. Slike som Super Mario World, Zelda, Final Fantasy, Street Fighter, F-Zero holder fortsatt stand selv etter all denne tiden. Og spillhistorikere vil glede seg over muligheten til å endelig spille Star Fox 2 – den ble aldri utgitt for den originale SNES, men den kommer inn i pakken her.

Konklusjon

SNES Mini Classic

Super Nintendo Entertainment System kommer tilbake til livet senere i år, med SNES Mini Classic

Det eneste virkelige problemet med Nintendo Classic Mini SNES kan være å få tak i en. Etterspørselen vil trolig bli skyhøy og nettbutikker advarer allerede om lagermangel. Forvent å se svært overoppblåste priser som vises på auksjonssider når vi nærmer oss jul.

Nintendos egen butikk er liste det her og du finner den på Amazon her .

william smith lucy hawking

Men til side, er Classic Mini SNES (som med forgjengeren) en sjarmerende reise tilbake til spillhistorien. Det kan ha vært en tid før 4K-grafikk og online flerspiller, men det krever heller ikke 80 timer av tiden din for å slå en tittel.

Selvfølgelig gjør Nintendo et stort uttak fra Bank of Nostalgia for denne, men sannheten er at det er like gøy å sette seg ned og spille disse spillene som det var for tjue år siden.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: