Ny 'husholdningsskatt' kan erstatte BBC TV -lisens - og ingen vil bli unntatt

Tv -Lisensiering

Horoskopet Ditt For I Morgen

Alle hjem må betale skatt, selv om de ikke eier TV, radio eller smarttelefon(Bilde: Getty Images)



TV -lisenser kan bli erstattet av en ny husholdningsavgift & apos; Det vil inkludere rådsskatteregninger og være obligatorisk for alle, har en topp BBC -sjef advart.



beste stedet å kjøpe renoverte bærbare datamaskiner

BBCs generaldirektør Tony Hall, som slutter på fredag, sa at kringkasteren bør vurdere alle alternativer for reform - inkludert å rulle avgiften til rådsskatt når den nåværende kontrakten avsluttes.



Det kommer midt i stor kontrovers om BBCs beslutning om å slette gratis TV -lisenser for pensjonister, mer enn et tiår etter at fordelen først ble introdusert.

I sitt avslutningsintervju med The Media Show på Radio 4 sa sjefen at progressive alternativer til TV -lisensen var 'interessante' og 'burde ses på'.

Han foreslo at gebyret kan være en ekstra kostnad på eksisterende husholdningsregninger som rådsskatt, noe som betyr at BBC ikke trenger å bruke tid på å slå ned på unnvikere.



En TV -lisens som en gjennomgang av straffene

Den nåværende TV -lisensordningen slutter i 2027 (Bilde: PA)

Lisensavgiften er for øyeblikket garantert til 2027, men regjeringen har indikert at et nytt finansieringssystem vil være nødvendig når kontrakten avsluttes.



I februar sa kultursekretær Nicky Morgan at regjeringen var fast bestemt på å bringe BBC tilbake til det 21. århundre ved å se på å avkriminalisere lisensavgifter og slette dem helt.

I intervjuet ble Hall enig om at Tysklands husholdningsskatt, som alle hjem må betale selv om de ikke eier en TV, radio eller smarttelefon, kan være mer fornuftig enn TV -lisensen.

Han sa: 'Jeg synes det er nødvendig å se på hvordan man kan belaste lisensavgiften gradvis, slik at de som har råd til å betale mer og de som ikke har råd til å betale mindre, bør ses på.'

Det kan legges til hverdagsregninger (Bilde: PA / Getty)

'Skal det samles inn på en måte på husholdningsregninger, rådsskatteregninger for å redusere kostnadene?

'Vi har frem til 2027 til å finne en rettferdig måte å finansiere BBC og hva som er en passende måte å finansiere BBC på.'

Seniorassistenter for No10 tidligere i år ba om at TV -lisensen skrinlegges og erstattes med en abonnementstjeneste, ifølge rapporter, selv om Hall er imot denne oppfatningen.

Lord Tony Hall sier en 'stor debatt' er nødvendig om fremtiden for finansiering av BBC (Bilde: PA)

Bekymret for regninger? Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Han la til: Hvis du vil ha noe godt, en offentlig tjeneste tilgjengelig for alle, må det finansieres av alle, ikke ved abonnement eller bak noen betalingsmur. '

emma stone naken favoritten

Tim Davie, tidligere sjef for BBC Studios, den kommersielle armen, tar over som generaldirektør etter Hall.

En talsperson for Institutt for kultur, medier og sport sa at den vil vurdere alternativer for lisensavgiftsreformer etter hvert.

Hvis du er i ferd med å miste din gratis TV -lisens, kan du kanskje kreve den gjennom pensjonskreditter i stedet. Finn ut hvordan, her.

Se Også: