Ny Morrisons -butikk kåret til et av de 'topp 5' supermarkedene i verden

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hva gjør denne Morrisosns til en av de 5 beste supermarkedene i verden?(Bilde: Morrisons/ Jason Bye)



Morrisons prøver å bli bedre, og setter nye ideer for butikker og mat foran og midt i virksomheten i et forsøk på å forbedre resultatene.



joe swash og stacey solomon

Administrerende direktør David Pots sa: '[Vendingen] er basert på å forbedre handleturen for kundene, noe som gjør Morrisons mer populær og tilgjengelig.'



Og for å gjøre det, gjør den alt den kan.

Det ble introdusert papirposer i kassa, nye serier med 'Naturally Wonky' vegger og 'Too Good to Waste' bokser , donerte mer enn fem millioner spiselige varer til over 450 lokalsamfundsgrupper, og oppdaterte 300 av butikkene sine som en del av forbedringene av 'Fresh Look'.

Morrisons prøver også å øke lokalt hentede matvarer i hver butikk



Det samarbeider også med Amazon, Doddle og Timpson for å bringe nye tjenester til kunder i butikkene, introduserer ladestasjoner for elektriske biler og dekkskiftetjenester på våre parkeringsplasser, med partnere inkludert We Buy Any Car, Car Parkering og autoglass.

Så er det valutavekslingskiosker for reisepenger og til og med frisørsalonger.



Men det er deres nye butikker som virkelig fanger øyet.

De nye Morrisons i St Ives, Cambridgeshire

Den nye Wood Green-butikken i London var den første som ble designet rundt et matmarked og food-to-go, men ting er enda bedre i Cambridgeshire.

I fjor møtte hundrevis av mennesker opp for å se seg rundt i den nye Morrisons -grenen i St Ives på åpningsdagen.

Et hovedtrekk i butikken er 'Market Street' som inkluderer en slakter, fiskehandler, kakebutikk, delikatesseforretning, pizza og takeaway og varm mat.

Market Street -kafeen har også uteservering for varmt vær.

2018 verdenscupresultater

Markedsgate

Og det er før vi kommer til bensinstasjonen, takeaway pizza, klær og til og med gratis Wi-Fi.

Lokale produsenter for butikken ble valgt av Morrisons -kjøpere, lokale innbyggere og medlemmer av Cambridgeshire Women's Institute.

Watergull Orchards, en familiebedrift med base i Wisbech, forsyner for eksempel butikken med eplejuice - laget av 100% Cambridgeshire -epler uten tilsatte søtningsmidler, konserveringsmidler eller fargestoffer.

Storbritannias mest beryktede fanger

'Jeg har jobbet i Morrisons lenge. Denne butikken er helt annerledes enn alle andre butikker jeg har vært i, sier Luci Lumb, 28, administrator for kontanter og prisintegritet. fortalte Cambridgeshire Live ved åpningen .

'Vi har mange forsøk på dette som kan rulles ut til selskapet - skriverfelt, varm pizza, en baristabar.'

Muskatnøttklær for kvinner, barn og babyer

Og den 25 000 kvadratmeter store Harrison Way -butikken imponerer ikke bare personalet.

Den nye butikken har blitt listet som en av de beste dagligvarebutikkene globalt, fra en liste over 750 butikker i 50 land.

'Vi var glade for at vår nye butikk i St Ives, Cambridgeshire, ble valgt av Institute of Grocery Distribution fra over 750 butikker i mer enn 50 land, på sin liste over årets fem beste butikker globalt,' sa Morrisons i en uttalelse.

Nydelig brød er også tilgjengelig

degale vs eubank stream

Og kundene?

'Det har mye mer valg her, og det er mye mer konkurransedyktig på pris,' sa St Ives bosatt Carol Trop, 51, til Cambridshire Live.

'Jeg synes det er nydelig.'

Les mer

Kutt supermarkedregningen
Beste lojalitetsordninger å registrere deg for 17 matvarer du ikke visste at du kan fryse Hvordan jeg spiser familien min for 5 pund et måltid Supermarkedstilbud

Se Også: