Bli aldri avvist for et kredittkort igjen med dette enkle trikset

Capital One Financial Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Velg et kort, hvilket som helst kort ....



Å bli akseptert for et kredittkort er tøft for mange av oss i disse dager - og for de uten en knirkende ren kredittvurdering kan det være nesten umulig.



Totally Money regner med at 60% av kredittkortsøknadene ble avslått i fjor, mens uSwitch sier 57% av 18 til 34 åringene ble avslått for kreditt.



Ting blir bare verre for låntakernes sjanser hvis de begynner å søke andre steder når de har blitt avvist fordi det etterlater et spor av avslag registrert i kredittrapporten.

Vinnie Jones kone er død

Dette starter en snøballeffekt, og forhindrer mange i å ha et kredittkort. Långivere er som lemmings - hvis en av dem ikke vil ha deg og avviser deg, er det sannsynlig at resten vil nekte å ha deg også.

Les mer: Kredittrapporter: Hvordan sjekke din gratis, hva som er i dem og hva påvirker de



Hvordan slå avvisningsfellen

Reddit forbyr hevnporno

En gang til? Hvorfor vil ingen gi meg et kort ?! (Bilde: Getty)

Andrew Hagger av Moneycomms.co.uk oppfordrer kredittkortlångivere til å gjøre mer for å hjelpe folk med å beskytte kredittrapportene sine ved å tilby det som kalles 'myke søk'.



Disse gir deg en indikasjon på om du vil bli akseptert for et kort uten å legge igjen spor på kredittrapporten din.

Hagger sier: I 2009 sa Frances Walker fra Consumer Credit Counseling Service at låntakere ikke skulle straffes for ikke å kunne shoppe.

levon plumridge aussie gulljegere

Her er vi, sju år senere, og det ser ut til at det er forvirring når det gjelder å søke om kort og om det vil påvirke kredittrekorden negativt.

Noen långivere vil imidlertid tillate deg å forhåndssjekke hvor sannsynlig det er at du blir godkjent for et produkt uten å sette et merke på kredittrapporten din.

Myke søk er bare synlige for søkeren og registreres ikke før noen gjør en fullstendig søknad. Imidlertid vil de fleste långivere ikke garantere at du blir akseptert for et kredittkort.

Les mer

Alt du trenger å vite om kredittrapporter
Hvordan øke kredittvurderingen din Sjekk kredittrapporten din gratis 5 kredittrapportmyter Hva banker ser når du søker om lån

Hvem det fungerer best for

Bare to långivere tilbyr et mykt søk-anlegg som de lover å stå ved hvis du lager en fullstendig søknad-Capital One og MBNA.

Hagger legger til: Mykt søk er definitivt bra for folk, men de aller fleste tjenestene gir bare sannsynlighet for aksept. Kunder risikerer fortsatt at søknaden deres blir avslått.

Større åpenhet kan bare være bra for låntakere, og flere långivere må følge ledelsen til Capital One og MBNA for å gjøre potensielle kunder i stand til å ta bedre valg og dra fordel av en bedre avtale.

Sammenligningsnettstedet Moneysupermarket var det første t o tilby et mykt søkefunksjon da det lanserte sin Smart Search Service i 2005 .

Barclaycard avduket sin kvalifikasjonskontroll i 2009, og mer nylig Confused.com , Natwest, MBNA, Capital One og Nationwide Building Society fulgte etter.

Men i dag gjør de fleste kredittkortselskaper fremdeles ingenting for å hjelpe de som leter etter kreditt til å ha den beste sjansen for å lykkes, uten å skade en kredittrapport ytterligere.

Mer må gjøres.

baby med stort hår

Les mer

Kredittkort
De beste kredittkortene De beste kredittkortene for dårlig kreditt Kan du avskrive gjeld? Beste balanseoverføring kredittkort

Se Også: