NatWest og HSBC lanserer byttefordeler for nye kunder som betaler £ 175 kontant

Nåværende Kontoer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skilt sitter utenfor grener

Lojalitet lønner seg ikke(Bilde: Bloomberg via Getty Images)



To store banker har lansert kontantilbud for å hjelpe til med å vinne over ny skikk blant et stigende folk som bytter og dropper hovedgaten.



NatWest tilbyr £ 175 til kunder som bytter til långiver mellom nå og 2. april 2020.



Tilbudet inkluderer Select -kontoen, som ikke kommer med noen månedlig avgift, men de som åpner en Reward-, Reward Silver-, Platinum- og Black -konto vil også kunne løse inn bonusen.

Belønningskontoen betaler kundene £ 4 i måneden for to direkte belastninger og ytterligere £ 1 for å logge på nettbank - men kontoen i seg selv kommer med et gebyr på £ 2 i måneden.

Bruno Genovese, leder for NatWests nåværende kontoer, sa: 'Det kan ikke være enklere å bytte bankkonto, og vi håper at vårt høyeste garanterte bytte -tilbud noensinne vil gi et ekstra insentiv for de som har tenkt på å bytte til en bank som kan hjelpe deg mer trygg på penger. '



For å løse inn bonusen må du bytte gjennom tjenesten for bytte av nåværende konto - Vi har en fullstendig guide til hvordan dette fungerer her .

(Bilde: UIG via Getty Images)



Prosessen tar syv virkedager - i løpet av denne tiden overføres direkte belastninger og stående bestillinger automatisk.

I henhold til vilkårene i NatWest -avtalen må kundene betale inn 1500 kr til kontoen og logge seg på nettbank eller mobilbank via NatWest -mobilappen før 10. mai 2020.

Kontanttilbudet på £ 175 blir deretter betalt innen 5. juni 2020.

HSBC, i mellomtiden, tilbyr kundene £ 175 når de åpner en HSBC Advance -konto gjennom sammenligningsnettsteder Money.co.uk og Uswitch .

Kontoen kommer uten månedlig avgift og gir tilgang til en vanlig sparer som betaler 2,7%.

Og på tredjeplass er prisbelønte First Direct, som tilbyr en £ 100 bonus når du bytter til sin første konto .

HSBC

(Bilde: Getty)

- Hvis du har vært på din nåværende bankkonto i noen år og ikke kan huske sist din lojalitet ble belønnet, er det på tide med en forandring, sier Salman Haqqi, personlig finansekspert på money.co.uk.

'Mange high street -banker gir bokstavelig talt bort penger for å bli en ny kunde ved å bytte konto.

'Den nåværende avtalen fra HSBC Advance Bankkonto, som gir nye kunder en bonus på £ 175.

'Tjenesten for bytte av konto gjør alt veldig raskt og enkelt. Du kan være trygg på at flyttingen av kontoen din vil være problemfri, siden den nye banken gjør alt det harde arbeidet for deg. Alt du trenger å gjøre er å velge datoen du vil bytte, og direkte belastninger og stående bestillinger, så vel som alle dine innkommende betalinger, blir automatisk overført fra den datoen.

'Som alltid vil jeg imidlertid oppfordre deg til å forsikre deg om at du er kvalifisert for en konto før du søker. Det er også en god idé å gjøre leksene dine og shoppe rundt for å sikre at kontoen du velger passer dine behov. '

Bytte fordeler - de røde flaggene

Det er flott å bytte penger - men før du gjør det, må du alltid lese den lille skriften for å sikre at det er det riktige trekket for deg.

når er harrys bryllup

Dette er fordi hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan det hende at du ikke får belønningen. På samme måte, hvis det er en skjult månedlig avgift som du ikke er klar over, kan den treffe deg lenger ned på linjen.

Sjekk hva banken tilbyr på toppen av kontantfordelen - dvs. reiseforsikring - spør om trekkgebyrer, eventuelle månedlige avgifter, og sjekk at du oppfyller minstekravene.

'Bytteinsentiver er en stor fristelse for forbrukere som ønsker å flytte sin nåværende konto, men dette bør ikke være den eneste grunnen til å bytte,' forklarer Moneyfacts ekspert, Rachel Springall.

'Kunder må sørge for at de veier opp alle elementene i en kontokonto før de flytter, som inkluderer gebyrer eller ekstra fordeler.

'Det nytter ikke å bytte til en konto som tilbyr gratis kontanter hvis noen forventer å bruke kassekreditten ofte. Ikke bare det, men det er litt meningsløst å åpne en konto som er vert for tonnevis av fordeler og kostnader i et gebyr hver måned. '

Se Også: