Nationwide utvider 'anbefal en venn' -ordningen - og nå kan du tjene £ 500 i året

På Landsbasis

Horoskopet Ditt For I Morgen

På landsbasis

Nationwide tilbyr nå alle kunder muligheten til å tjene belønninger for henvisninger(Bilde: Daily Post)



Landsdekkende kunder som henviser en venn, kan nå tjene opptil £ 500 kontanter som en del av bankens siste insentiv for å kjøre kunder til sitt nåværende kontonettverk.



Byggesamfunnet har utvidet sin & apos; anbefal en venn & apos; ordning, for å gi alle boliglån og sparekunder muligheten til å tjene opptil £ 500 for å henvise folk til sine tjenester.



Tidligere var dette begrenset til bare nåværende kontokunder - men utvidelsen betyr nå at ytterligere 8,3 millioner kunder kan delta.

For å kvalifisere for kontanter må vennen være over 18 år og registrert andre steder for hovedkontoen.

Kunder kan henvise noen som allerede har en landsdekkende konto, forutsatt at det ikke er hovedbankkontoen deres - for ting som direkte belastning og lønn.



Den nye kunden må bytte til ett av følgende: FlexAccount, FlexPlus eller FlexDirect innen 90 dager etter anbefalingen, de må lukke sin forrige driftskonto og bytte over minst to direkte belastninger.

For å henvise venner må du være over 18 år og ha en landsdekkende konto, sparekonto eller boliglån-selv om boliglån og kommersielle boliglån er ekskludert.



Når den er byttet, vil dommeren få utbetalt £ 100 og vennen ytterligere £ 100, hvorav sistnevnte ikke er skattepliktig.

For å henvise en venn, gå til din lokale landsdekkende filial og hent en & apos; anbefal en venn & apos; skjema. Når du er ferdig, vil du bli sendt elektronisk en unik ID for henvisningen din elektronisk.

Denne transaksjonen kan utføres opptil fem ganger i hvert skatteår - noe som betyr at du kan løse inn så mye som £ 500 gjennom den.

Hvis to personer henviser den samme personen, betaler Nationwide den hvis referansenummer mottas først.

Chris Rhodes, direktør i Nationwide, sa: 'Som et byggesamfunn føler vi at det er viktig at det å være medlem betyr noe. Ved å utvide ordningen gir vi flere medlemmer enn noen gang en mulighet til å få en anstendig avkastning for å anbefale venner og familie. '

Vær imidlertid advart, ettersom Nationwide sier at hvis din anbefalte venn lukker kontoen sin uten god grunn innen tre måneder etter at kontantbetalingen er mottatt, vil de kreve kontantbelønningen tilbake.

katie pris carl woods

Les mer

Få en bedre bankkonto
Santander kutter fordeler på 123 -konto Hvorfor trenger du tre bankkontoer? Banker som lar deg fryse kortet ditt Hvordan bytte til en mye bedre bank

Er regnskapet bra?

Nationwide sier at de tror på kundelojalitet, og at £ 500 som deles gjennom fem venner er en betydelig mengde gratis kontanter å tilby - men er kontoene det vil at du skal bli med på egentlig verdt bryet?

'Nationwide har filialer spredt over hele landet, og firmaet ser ut til å forplikte seg til å beholde nettverket intakt, så det er flott for folk som foretrekker å ta bank på high street, i stedet for på nettet', forklarer Rachel Springall på Moneyfacts .

'De løpende regnskapene fra byggesamfunnet er også attraktive. FlexDirect betaler 5% AER -kredittrente på saldo opp til £ 2500, en gratis kassekreditt i 12 måneder og har et kostnadseffektivt debetkort for bruk i utlandet - men det krever at kundene finansierer kontoen med £ 1000 hver måned.

'It's FlexPlus tilbyr 3% AER-kredittrente på saldo opp til £ 2500 og har en gratis kassekreditt de første 3 månedene pluss et kostnadseffektivt debetkort for bruk i utlandet.

'Den kommer også med en rekke insentiver som verdensomspennende reiseforsikring, britisk og europeisk sammenbruddsdekning og verdensomspennende familiemobilforsikring - alt mot et gebyr på 2200 pund.'

Hvis du ønsker å bytte bankkonto - er det viktig at du ser utover eventuelle umiddelbare bonuser. For en fullstendig oversikt over fordelene som tilbys akkurat nå, se vår komplette guide, eller gå til sammenligningsnettstedet MoneySupermarket.

Se Også: