NASA deler et fantastisk bilde av Jupiter og Saturn som reiser seg forbi 'Alien Throne Rock'

Vitenskap

Horoskopet Ditt For I Morgen

NASA har gitt ut et utrolig bilde av Jupiter og Saturn som reiser seg forbi New Mexicos 'Alien Throne Rock'.



Det fantastiske bildet ble tatt av fotograf Marcin Zając, og har blitt omtalt som NASA 's Astronomy Picture of the Day.



NASA forklarte: Hvilke planeter er de bak det uvanlige fjellspiret? Saturn (nederst til venstre) og Jupiter.



hva betyr 1213

Denne måneden, etter solnedgang, er den lyse planetariske duoen ganske fremtredende mot sørøst.

Nå kan det hende at synet ditt av solsystemets største planeter ikke inkluderer en pittoresk hoodoo i forgrunnen, og heller ikke det spektakulære sentrale båndet til Melkeveisgalaksen vår på tvers av bakgrunnen, men bør være ganske iøynefallende uansett.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Bildet er en sammensetning av påfølgende forgrunns- og bakgrunnseksponeringer tatt i slutten av mai i Ah-Sh-Sle-Pay-villmarken i San Juan-bassenget i New Mexico.



anton du beke dansepartnere

NASA la til: Steinspiret, uformelt kalt 'Alien Throne', er omtrent 3 meter høyt.

Ifølge NASA vil Saturn og Jupiter forbli synlige sammen etter solnedgang i flere måneder, så sørg for at du holder øye med himmelen!



Det vakre bildet ble tatt i Polen av fotograf Jarek Oszywa, og har blitt omtalt som NASAs Astronomy Picture of the Day (Bilde: Jarek Oszywa)

NASA Astronomy Bilde av dagen

Det fantastiske bildet kommer kort tid etter at NASA viste et vakkert bilde av kometen NEOWISE, tatt av fotograf Jarek Oszywa.

hvordan avbryte Prime gratis prøveversjon

NASA forklarte: For det første var tusenvis av stjerner synlige med mange av de klareste imponerende blå. Deretter kunne flere rødglødende tåker ses, inkludert California-tåken helt til høyre, og over den, hjerte- og sjelståken.

Men den virkelige grunnen til å trosse det lokale dyrelivet var Comet NEOWISE, synlig til venstre. I den fremhevede langvarige kompositten tatt forrige uke, peker Comet NEOWISEs blåglødende ionehale rett opp, bort fra den stigende solen, mens den solreflekterende støvhalen går mot høyre.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: