Moxie er den første 'smarttelefonen for HUNDER' - og den koster £150

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Smarttelefoner for mennesker har blitt kjedelige og kjedelige. Full av hakk og stadig økende mengder tilfeldig tilgangsminne.



Så hvorfor ikke bruke dine hardt opptjente penger på en telefon til hunden din i stedet?



honning g 100 varmere

Moxie er ideen til to kjæledyrelskende teknologientusiaster som ønsket å lage en smarttelefon for våre firbeinte venner.



Den tilbyr et innebygd kamera som er i stand til å livestreame det kjæledyret ditt ser rett til telefonen din.

Den Fido-vennlige dingsen vinner for tiden terreng crowdfunding-siden Kickstarter . Den hadde et mål på 613 som den blåste forbi på under 25 dager.

Å hente en til din egen hund vil sette deg tilbake 9 (£150) når den lanseres i august i år.



(Bilde: Moxie)

(Bilde: Moxie)



(Bilde: Moxie)

(Bilde: Moxie)

Vi ser frem til å bruke finansieringen til å transformere Moxie fra prototype til et konkret produkt som kan brukes i det virkelige liv av kjæledyrelskere og deres pelskledde venner over hele verden, sa Dr. Tony Beizaee, en av Moxies medgründere. Digital Journal .

Selve enheten er en sirkulær dings som festes til hundens halsbånd og har en innebygd høyttaler for toveis kommunikasjon.

stevenage crash full video

Som Kickstarter-siden sier: 'Moxies patenterte Call to Bark-teknologi lar hunden din ringe mobiltelefonen din basert på parameterne dine (tid, lengde, frekvens). Du kan se hva hunden din gjør, og den innebygde høyttaleren lar favorittkameraten din høre den beroligende stemmen din.'

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: