Mer enn 150 000 familier ble bedt om å fornye skattefradrag nå før fordelene stoppes

Fordeler

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mer enn 150 000 mennesker blir advart om å fornye skattefradragene denne måneden for å unngå å miste fremtidige betalinger.



hva gjorde ellie soutter den eller

HMRC sa at foreldre som mottar barnebeskatningskreditt og de som krever arbeidsstønad, har frist til 31. juli for å fornye søknadene de neste 12 månedene.



Ifølge skatteetaten kan manglende fornyelse bety at betalingene dine avsluttes permanent - og du kan til og med måtte betale tilbake pengene du har mottatt siden april 2020.



Skattefradrag er designet for å hjelpe arbeidende familier med målrettet økonomisk støtte. I Storbritannia mottar rundt 3 millioner mennesker det.

Disse utbetalingene foretas regelmessig av regjeringen for å støtte familier med svært lave inntekter. I de fleste tilfeller blir de betalt til foreldre/foresatte som jobber mellom 16 og 24 timer i uken.

Rundt 3 millioner mennesker i Storbritannia krever i dag skattefradrag (Bilde: GETTY)



Det betales via skattekontoret - Du kan bruke denne kalkulatoren til å finne ut hvor mye du kan ha krav på .

For de fleste har fordelen nå blitt erstattet av Universal Credit - du kan nå bare fremsette et nytt krav hvis du får den alvorlige uføretrygden eller fikk den den siste måneden og fortsatt er kvalifisert for den.



Imidlertid kan de som kvalifiserer for skattefradrag for barn kreve det frem til 31. august etter at barnet har fylt 16 år.

Angela MacDonald, ved HMRC, sa: 'Hvis du har blitt kontaktet av HMRC for å oppgi inntektsopplysninger, oppfordrer jeg deg til å kontakte avdelingen før 31. juli.

'Ikke la det være for sent, ta kontakt og sørg for at informasjonen vi har er korrekt.

Hvem trenger å fornye?

Skattefradragere som skal fornye, vil motta en rød eller svart stripet pakke i posten. Informasjonen du trenger å sende vil avhenge av hvilken pakke du mottar - men sørg for at du svarer i god tid.

Hvis ingenting har endret seg, vil skattefradraget fornyes automatisk, men hvis forholdene dine har endret seg, må du gi beskjed til HMRC.

HMRC sier at de som er mest sannsynlig å få en rødstripet pakke er selvstendig næringsdrivende, de som mottar skattepliktige fordeler, for eksempel sysselsettings- og støttepenger (ESA), og personer med flere inntektskilder.

I tillegg må selvstendig næringsdrivende som ikke har levert selvangivelsen for skatteåret 2019/20, estimere overskuddet og tapet og rapportere dette til HMRC online innen 31. juli.

Hvis du ikke gjør dette, vil HMRC foreta skattekredittbetalinger basert på informasjonen den inneholder, og den kan ikke endre dette på et senere tidspunkt.

Du må også bekrefte din faktiske inntekt, når du vet det, til HMRC innen 31. januar 2021.

Slik fornyer du skattefradragene

Se Også: