Monster iSport Victory anmeldelse: Iøynefallende par trådløse hodetelefoner er flotte for sportsfans

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en spesiell plass i hjertet mitt for ta-ingen-fanger-tilnærmingen Monster bruker med sine hodetelefoner. Det siste utvalget av øretelefoner ledes av iSport Victory, og de er like iøynefallende som jeg har forventet.



Victory-hodetelefonene er toppen av iSport in-ear-serien til £99,95, etterfulgt av Intensity til £79,95 og Achieve til £59,95.



ksi vs logan paul gratis

iSport Victory er, som navnet antyder, rettet mot aktive, sporty typer. Men hinter den små bokstaven 'i' til noe mer?



Gitt Apples beslutning om å fjerne 3,5 mm-porten på iPhone 7, vil det være flere og flere som leter etter trådløse hodetelefoner.

Her er hvordan jeg klarte meg i løpet av tiden min med iSport Victory-hodetelefonene.

Design

(Bilde: Jeff Parsons)



36 engel nummer betydning

Et stort poeng for Monster er måten disse tingene ser ut på. Tro meg, de er mye tykkere enn de ser ut på bildene. Når du har dem på, stikker de ganske langt ut – noe som faktisk er bra. Gitt at det er november, bruker jeg vanligvis hansker når jeg er ute for å sykle eller løpe – det er mye lettere å kunne strekke seg opp og justere øretelefonene når det er noe å ta tak i.

Monster har gitt iSport Victory en ny, reflekterende kabel som gir den mer synlighet i lite lys. Ingen dårlig ting i mine øyne. Den in-line-fjernkontrollen er også tykk, med hevede knapper som betyr at du kan betjene den bare ved å trykke, noe som er nyttig når du konsentrerer deg om sporten din.



Til slutt føles designet tøft og holdbart. iSport Victory-hodetelefonene er svettebestandige, så du trenger ikke å bekymre deg for å bruke dem ute i regnet.

Lyd og brukervennlighet

(Bilde: Jeff Parsons)

Monster touts to forskjellige 'lydprofiler' på iSport Victory som du kan velge avhengig av om du varmer opp eller går helvete for skinn. I praksis paret jeg dem nesten sammen med telefonen min og kom i gang.

Heldigvis er lydvolumet og klarheten utmerket. Dessuten gjorde de en god jobb med å fjerne bakgrunnsstøy som er en livredder på toget. Den er også nyttig for å stoppe vindmotstanden mens du er ute på sykkelen.

betydningen av nummer 20

Selv om de kobles til via Bluetooth, hadde jeg ingen problemer med mistet lyd under lyttetiden. Disse hodetelefonene lades over en liten microUSB-port gjemt inn i fjernkontrollen.

Monster siterer en åtte timers batterilevetid for iSport Victory, og dette er stort sett hva jeg klarte å presse ut av dem.

En annen test iSport Victory-hodetelefonene besto med glans er å se video. Mindre Bluetooth-hodetelefoner har noen ganger en forsinkelse i å matche lyden med det visuelle på skjermen – noe som gir inntrykk av dårlig leppesynkronisering. Dette var ikke et problem med iSport.

jane hawking nettoformue

Konklusjon

(Bilde: Jeff Parsons)

Hvis du leter etter et par trådløse hodetelefoner og er en rimelig aktiv person, kan du ikke gå galt med iSport Victory.

Ja, designet faller kanskje ikke i smak hos alle - jeg skjønner det. Jeg forstår også problemer rundt prispunktet. Selv om jeg vurderer at Apples egne AirPods kommer inn på £159, tror jeg ikke at hundre pund nødvendigvis er en dårlig pris for et anstendig par in-ears.

Jeg har ikke alltid vært en fan av Monster – noen ganger har ikke byggekvaliteten vært helt på høyden – men i dette tilfellet har selskapet gjort det veldig bra. Absolutt verdt å sjekke ut hvis du leter etter et nytt sett med trådløse hodetelefoner.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: