Monopol fjerner skjønnhetskonkurransen og slipper gratis kort for 'mer omsorgsfulle' kort

Hasbro

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brettspillet inviterer fans over hele verden til å bestemme de 16 nye kortene som lanseres til høsten

Brettspillet inviterer fans over hele verden til å bestemme de 16 nye kortene som lanseres til høsten(Bilde: Getty Images)



Ikonisk brettspill Monopoly slipper gammeldagse belønninger på sine Community Chest -kort, for eksempel pengepremier i skjønnhetskonkurranser for bonuser som viser en omsorgsfull side som å redde valper.



I den største opprykkingen av de lysegule kortene i deres 85 år lange historie, er det høyt elskede å komme seg ut av fengselskortet også for skrotet sammen med hoste for skolepenger, inntektsskattrefusjon og klassikeren 'You have won second premie i en skjønnhetskonkurranse, samle £ 10. '



Maker Hasbro sa at Community Chest trengte en moderne oppussing for å gjøre den mer relevant, spesielt siden pandemien.

Og sjefer følte at det var nødvendig å leve opp til 'fellesskapet' -tittelen og gjenspeile hvordan nasjonen har kommet sammen i et år med uro.

Sjefer sa at Monopol -spillet måtte leve opp til sitt

Sjefer sa at spillet trengte å leve opp til sin 'community' tittel og gjenspeile hvordan nasjonen har kommet sammen i et år med uro (Bilde: Getty Images)



Alle de 16 kortene som deler ut kontanter eller straffer for de som lander på et av tre dedikerte mellomrom på Monopoly -brettet, er for hugget og skal erstattes med mer 'filantropiske' versjoner.

Gå ut favoritter inkludert 'Det er bursdagen din. Samle £ 10 fra hver spiller ',' Gå til fengsel. Gå direkte i fengsel. Ikke gå forbi. Ikke samle 200 pund og feriefondet forfaller. Samle £ 100 '.



Og det kommer et mer gjennomtenkt sett med instruksjoner og premier fra å hjelpe eldre og adoptere redningsvalper til å støtte lokale butikker og bedrifter.

Monopoly kunngjør at det vil oppdatere sine ikoniske fellesskapskort for første gang i sin 85+ år lange historie

Monopoly kunngjør at det vil oppdatere sine ikoniske fellesskapskort for første gang i sin 85+ år lange historie

Hasbros markedsdirektør i Nord -Europa, Anne Leonhardi, sa: 'Siden Monopol ble et kjent navn for mer enn 85 år siden, har verden forandret seg og omfavnet en ny følelse av fellesskap - spesielt etter det enestående året 2020.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

'Ettersom samfunnet er viktigere enn noen gang før, er dette året det perfekte tidspunktet for å gi fans over hele landet sjansen til å vise hva fellesskapet betyr for dem gjennom å stemme på det nye settet med Community Chest -kort'.

Oppkalt etter en virkelig velferdsforening i Atlantic City, New Jersey, gir America Community Chest langt mer gaver enn de lyse oransje Chance -kortene som er mer sannsynlig å dele ut en bot eller spille kaos med der tokens ender ved å tvinge spillere til å flytte inn en bestemt retning eller gå videre til en bestemt eiendom.

Monopol -fans vil kunne stemme på sine nye favoritter fra en liste på 32 som blir nedskrevet til en siste 16 som deretter skrives ut for det nye utseendet Community Chest når fornyede spill kommer i hyllene til høsten.

Nettavstemningen åpner 9. april kl MonopolyCommunityChest.com .

Se Også: