Mike Myers spiller i Bohemian Rhapsody - men er karakteren hans Ray Foster ekte?

Dronning

Horoskopet Ditt For I Morgen

Austin Powers og Shrek -stjernen Mike Myers lager en minneverdig cameo i Bohemian Rhapsody, den nye filmen basert på livet til det klassiske rockebandet Queen og dets ledende frontmann Freddie Mercury (Rami Malek).



I filmen tar Myers på seg en krøllete parykk, solbriller og et veldig 70 -talls blikk på EMI -plateleder Ray Foster, som har noen valgord for bandet.



Merk disse ordene: Ingen vil spille Queen, sier Myers ganske entusiastisk, med publikum inne på spøken om at sangen Foster smeller, Bohemian Rhapsody, blir en av bandets største sanger.



Mange har allerede spurt om Ray Foster - og hans holdning til bandet - var ekte.

Svaret er at Ray Foster er en fiktiv karakter, men har et visst grunnlag i virkeligheten som plateleder, Roy Featherstone, ifølge AXS .

Myers som Ray Foster i Bohemian Rhapsody. (Bilde: 20th Century Fox/Youtube)



I motsetning til Foster ble det sagt at Featherstone hadde støttet bandet veldig, men hadde noen tvil om sporet Bohemian Rhapsody.

Det var imidlertid ikke en bust-up som med Foster, som i den nye filmen står overfor et fullstendig opprør fra Freddie og bandet når han stiller spørsmål ved deres valg av singel



Foster sannsynligvis også en sammensetning av en rekke bransjeansikter som bandet følte tvilte på dem og deres kunstnerskap i de første årene.

Vi lurer på om Myers ga Rami Malek råd om proteser med tanke på hans erfaring med Austin Powers!

Les mer

Bohemian Rhapsody
Mary Austin og Mercurys kjærlighet Hvordan Paul Prenter forrådte Merkur Freddie Mercurys foreldre Anmeldelse

Bohemian Rhapsody er på kino nå.

Se Også: