Miley Cyrus suser over den nye ektemannen Liam Hemsworth i en nydelig bursdagshylling

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Instagram)



Miley Cyrus har smeltet hjerter med sin følelsesmessige hyllest til hennes 'favoritt fyr' Liam Hemsworth.



koronaviruset forsvinner etter 70 dager

De nygifte, som knyttet knuten i en koselig seremoni i hjemmet sitt i Tennessee 23. desember, er fortsatt veldig i bryllupsreise.



Miley, 26 år, og feiret mannen sin som fylte 29 år, ønsket Liam en gratulerer med dagen og fortsatte å spyle over deres ti år lange romantikk i brevet.

Wrecking Ball -sangeren delte et innblikk i forholdet deres til at hun elsket å finne Liams skitne sokker på gulvet 'fordi det betyr at du er hjemme', hvordan de snakker sitt eget språk, hvordan han lytter og hvordan han elsker sine mange kjæledyr.

Miley og Liam møttes første gang for ti år siden på settet til The Last Song (Bilde: BACKGRID)



Miley spøkte med at hun ikke engang hadde noe imot at Liam krympet sine favoritt-skjorter da hun vasket klær fordi hun elsket det faktum at hun hadde en mann som gjorde det i det hele tatt.

I brevet skrev hun: 'L, HBD [Gratulerer med dagen] til min #1 & apos ;.



'Da vi møtte deg var 19, i dag er du 29 ... Jeg trodde jeg kunne dele noen av mine favoritt ting om min favoritt fyr til ære for denne helt spesielle dagen.'

Hun delte hvor mye hun elsket måten han så på henne og havet, og hvordan når han sjekker været han gikk utenfor i stedet for å sjekke telefonen.

astala dylan willow geldof-cohen

Sangeren la ut et videoklipp av mannen hennes som danset (Bilde: BACKGRID)

Miley Cyrus og Liam Hemsworth i The Last Song (Bilde: Touchstone Pictures)

'Ansiktet ditt når du mottar gode nyheter og hvordan du ser på de dårlige nyhetene. Jeg elsker hvordan du alltid prøver ting på din måte, men er aldri [o] stolt over å be om hjelp. (Ja, jeg har lagt merke til og lagt merke til at jeg pågår). Måten du maler, fargene du velger ...

'Jeg elsker de skitne sokkene dine på gulvet fordi det betyr at du er hjemme.

'Jeg elsker når du introduserer meg for et nytt band, så når du er borte kan jeg lytte, og det føles som om du er her.'

Miley fosset over mannen sin i det lange innlegget og ønsket ham gratulerer med dagen (Bilde: Getty Images)

Etter å ha lagt ut det lange notatet til skuespilleren hennes, la Miley tilbake til begynnelsen av forholdet for ti år siden.

Bildet har et tidsstempel 13. juli 2009, da paret filmet sin første film sammen The Last Song.

Hun hadde allerede delt en video av Liam som danset energisk sammen med en sang mens de satt hjemme mens Miley fniste bort.

ronaldo og kjæresten hans

Paret, som begynte å date etter å ha spilt sammen i filmen, utløste rykter om at de hadde giftet seg i en lavmælt seremoni da bilder dukket opp på julaften.

Paret, som forlovet seg for seks år siden, ble sett på å kutte bryllupskaken sin i en av en serie bilder og videoer fra arrangementet på sosiale medier.

Se Også: