Michelle Keegan og Luke Pasqualino sjokkerer tilskuere med sin 'koselige' oppførsel på en utestengt kveld

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mark og Michelle

Mark og Michelles ekteskap er fremdeles 'bunnsolid'



Michelle Keegan og Luke Pasqualino sitt nære bånd har tilsynelatende sjokkert & apos; kastekameratene sine.



Our Girl-stjernene, som er opptatt med å skyte den etterlengtede andre serien med BBC-hærdrama, antas å ha blitt nære i løpet av tiden de jobbet sammen på showet.



Faktisk er deres & apos; koselige & apos; Vennskap antas å ha satt tunger som svirret blant sine andre castmedlemmer på settet nylig.

En kilde fortalte oss: 'Det er ingen hemmelighet at Michelle og Luke er veldig nært sett.'

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)



'De festet sammen i Sør -Afrika med resten av rollebesetningen, og tilskuerne var sjokkerte og hvor koselige de var.'

Imidlertid la kilden til at til tross for at de ble tvunget til å bruke tid fra hverandre, er ekteskapet til Michelle og Mark sterkere enn noensinne.



'Men hun insisterer på at ekteskapet hennes med Mark er bunnsolid og at de alle er nære fordi de alle har vært borte sammen en stund og dannet et sterkt bånd,' la kilden til.

Det kommer da Michelle ble oppdaget å hygge seg med den strålende Musketeers -stjernen Luke da paret likte en dag på sett sammen.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Og etter våre eksklusive bilder å dømme, lot hun og den kjekke Luke ikke regne under filmingen dempe dagen.

Michelle viste frem sin naturlige skjønnhet med nedtonet sminke, hår feid opp i en hestehale og en grønn kaki -jakke, og stirret kjærlig på Mark Wright -utseendet da de sto sammen med mannskapet utenfor en hvit varebil.

Mellom opptakene snoket paret seg sammen under en stor oransje og svart paraply, holdt over dem av et pliktoppfyllende produksjonsmedlem mellom opptakene.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Og da det ble for heftig, tok Michelle på seg en vanntett grå kåpe og ble nok en gang skjermet av Luke, som la en arm rundt skulderen og lente seg inn.

I andre skudd klumpet de seg tett, ruslet arm i arm mens de ruslet langs bredden av en innsjø.

Og i et spesielt kryptisk øyeblikk ser det ut til at Michelle kaster en vannflaske i vannet, mens en intetanende svane og cygnettene hennes flyter forbi.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Venner har insistert på at paret ikke er annet enn venner.

Michelle spiller korporal Georgie Lane i den nye femdelte serien, mens Skins-skuespilleren Luke, 26, spiller hovedvernet Special Forces-offiser Elvis Harte.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

bill ward skuespillerpartner

Men tidligere denne uken viste den tidligere TOWIE -stjernen Mark Wright, 29, tvilere om at han og Michelle fremdeles er veldig forelsket - og la ut et tilbakeblikksbilde av dem på stranden og så fantastiske ut på stranden.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Han skrev bildet: TBT me and THE ONE !!.

Paret giftet seg tilbake i mai 2015, men har vært plaget av rykter om at forholdet deres er i trøbbel, delvis forårsaket av deres travle arbeidsplaner.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Michelle ble også avbildet uten giftering på bursdagen hennes. Men en venn sa: De deler seg ikke. De er så elsket. Ringen er bare litt stor, så Michelle sliter den ikke alltid av frykt for å miste den.

Marks søster Jessica Wright slo også tilbake på påstandene tidligere i år.

(Bilde: MARK CAMPBELL/MCPIX)

Hun sa: Det er forferdelig for dem, men de må heve seg over det, og de gjør det. Jeg har lyst til å hele tiden måtte forsvare forholdet deres, selv om de ikke gjør det fordi de ikke bryr seg!

Det er ekstremt irriterende. Jeg føler så synd for dem fordi du ikke vil ha negative stemninger rundt forholdet ditt.

Se Også: