Met Office advarer briter om camping under 30 mph vind i værvarsel i helgene

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ferierende har blitt advart om å dra på camping denne helgen med Met Office som spår sterk vind på nærmere 30 km / t.



Det nasjonale værbyrået sa at sjåfører kan slite med å slepe campingvogner, mens 'midlertidige sommerstrukturer' kan være i fare for skade hvis de utsettes for voldsom kuling.



David Wells månedlige horoskoper

Det kommer som at opptil 40 000 mennesker forventes å pakke inn i Henham Park i Suffolk for den fire dager lange Latitude-festivalen før den avsluttes søndag.



En del av regjeringens hendelsesforskningsprogram, festivalgjengere må vise bevis på en negativ Covid-19-test eller være dobbeltvaksinert for å delta.

En gul værvarsel er utstedt over sørkysten av England til midnatt i kveld.

Kystruter, så vel som strandsamfunn og sjøfronter kan også se høye bølger og spray - potensielt beviselig forræderisk.



Met-kontoret sa: 'Sterk og kraftig vind vil utvikle seg utover ettermiddagen og kvelden og kan føre til noen forstyrrelser, spesielt for ferierende.'

Telt stilte opp i Henham Park på fredag ​​for Latitude Festival

Telt stilte opp i Henham Park på fredag ​​for Latitude Festival (Bilde: REUTERS)



Værdiagrammer viser vindkast på 28 km / t i kveld i berørte områder.

Det kommer når varmebølgen til bakervarer ser ut til å ta slutt, med en gul advarsel om ekstrem varme som løftes i England ved midnatt torsdag.

Landet nådde årets varmeste temperatur tirsdag da 32,2C ble registrert på Heathrow flyplass i vest-London, mens det torsdag ble registrert en 31,1C høy i Ross-on-Wye, Herefordshire.

Met -kontoret har utstedt en rekke værvarsler

Met -kontoret har utstedt en rekke værvarsler (Bilde: Met Office)

Men varslerne advarte om at det er mer urolig vær på vei, med en gul advarsel om regn fra sentrale og sørlige deler av England og Wales fra tidlig lørdag til midnatt søndag.

dans på is jane danson

Met Office spår tunge og tordenbyger i løpet av helgen, spesielt på søndag, som kan være utbredt og voldsomt enkelte steder.

Den advarte om potensielle flom, dårlige reiseforhold, lyn og hagl.

Kraftig regn og tordenvær traff Cambridge og møtte kontorproblemer gult vær som advarte for Cambridgeshire

Det forventes at kraftig regn og tordenvær vil fortsette i deler av landet (Bilde: James Linsell-Clark/ SWNS James Linsell-Clark/ SWNS)

Met Office Visende operasjonsmeteorolog David Oliver sa: 'Denne gule regnvarselen kommer når temperaturen kommer til å synke i mange områder i løpet av helgen.

'Et regnvær, tungt noen steder, kanskje med litt torden, beveger seg inn fra sørvest sent på fredag ​​og inn på lørdag.'

Det varme været har også sett en rekke tragiske drukningsdødsfall.

Royal Life Saving Society UK (RLSS UK) sa at den er klar over 17 hendelser med utilsiktet tap av liv i vannet mellom 17. og 20. juli.

Lee Heard, veldedighetsdirektør i RLSS UK, sa: «Selv om vi innser hvor fristende det er å kjøle seg ned i Storbritannias vakre vannveier, skjuler de farer som tragisk tar liv hvert år, og vi oppfordrer publikum til å være forsiktige når de kommer inn vannet, blir akklimatisert til vanntemperaturen før du hopper inn.

'Forskjellen mellom lufttemperatur og vanntemperatur kan bokstavelig talt ta pusten fra deg; dette kalles kaldt vannsjokk. Det er stille, usynlig og dødelig. '

Se Også: