McDonald's endrer menyen og bringer tilbake gamle favoritter etter populær etterspørsel

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Restaurantkjeden sa at den sakte bringer tilbake hele menyen



amanda holden ingen sminke

Hurtigmatgiganten McDonald & s bringer tilbake to av sine menyklassikere denne uken - inkludert lunsjtidspakke og den nye & apos; dagens innpakning & apos; avtale når arbeidere kommer tilbake til kontoret etter måneder med nedleggelse.



Kjeden sa at Crispy Sweet Chilli Chicken og Crispy BBQ & Bacon Wraps kommer tilbake fra 29. juli, og alternativet 1,99 £ for måltid tilbys også fra onsdag.



Kunngjøringen kommer foran regjeringens nye Eat Out To Help Out -kampanje, som vil tilby kundene 50% av mat- og drikkeregningen, opptil £ 10 per person, fra 3. august.

En talsmann for McDonald sa at den vil delta i ordningen - og tilbyr en reduksjon for alle spisende som spiser, inkludert dagens innpakning & apos; for £ 1.

Michelle Graham-Clare, visepresident for mat og markedsføring, McDonald’s UK og Irland sa: «I løpet av de siste ukene har vi testet hvilke menyelementer vi kan gjeninnføre, samtidig som vi har gjort det mulig for restaurantteamene våre å jobbe trygt.



mcdonalds cajun chicken wrap

Salater og wraps gjør et comeback (Bilde: McDonald & apos; s)

'Vi har hørt høyt og tydelig på sosiale medier at kunder mangler Big Flavor Wraps -serien, så vi er glade for å kunne bringe tilbake de to mest populære smakene denne uken, sammen med salaten vår.'



Denne uken vil 144 flere restauranter også åpne i England, Skottland og Nord -Irland for å spise middag, mens resten åpner i tide for lanseringen av Eat Out To Help Out -kampanjen.

alan sukker du har sparken

Den følger fra 700 restauranter i forrige uke , etter måneder med sosiale distanseringsforsøk over hele landet.

Fastfood-kjeden sa at filialer i Wales vil forbli stengt i tråd med pågående lokale myndighetsrestriksjoner.

Den sa at sosiale distanseringstiltak vil være på plass når sittegrupper kommer tilbake, med kundenummer regulert for å forhindre overbelastning.

Når de kommer, blir kundene bedt om å bruke hånddesinfeksjonsmiddel og følge sikkerhetstiltakene som er lagt ut på restauranter for å holde dem, andre kunder og restaurantteam trygge.

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Mat vil bli servert med bordservering bare med kunder som kan bestille direkte til bordet sitt via My McDonald’s App, i kassa eller kiosk.

Kjeden vil også jobbe med NHS 'track and trace service, og oppfordrer alle kunder til å oppgi kontaktinformasjon hvis de velger å spise.

Dette kan gjøres via en smarttelefon eller en QR -kode som vil være tilgjengelig på hvert bord.

Kunder blir bedt om å legge igjen navnet på hovedmedlemmet og antall personer i gruppen, samt telefonnummer, dato og klokkeslett for besøket og restaurantnummeret.

euromillions resultater i kveld uk

Pågående sikkerhetstiltak inkluderer også enveismarkører og oppfordrer alle kunder til å betale via kontaktløs der det er mulig.

Se Også: