Matthew McConaughey: Hvordan jeg slanket til 9,5 stein for en 'utrolig' filmrolle

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En veldig tynn Matthew McConaughey tar seg til Los Angeles internasjonale flyplass

Tilbakeblikk: En veldig tynn Matthew McConaughey i fjor (Bilde: Splash)



Han er en yoga -fanatiker anerkjent for å ha en av de buffeste kroppene i Hollywood.



Så da Matthew McConaughey ble avbildet som dødelig mager og avmagret i fjor, ble fansen hans sjokkert.



mae vest fred vest

Den tøffe skuespilleren hadde mistet mer enn tre steiner - en fjerdedel av kroppsmassen - på få måneder for sin rolle som AIDS -lider i den nye filmen Dallas Buyers Club.

Og som den Texas-fødte stjernen nå avslører, oppnådde han det ekstreme vekttapet på lite-til-ingen mat-noe som gjorde ham ille, for ikke å snakke om elendige.

Det var tøft, jeg kommer ikke til å lyve, innrømmer 43-åringen. Slankingen var ganske hardcore. Jeg gikk ned 7 kg hver uke.



Kaloriinntaket hans var skremmende lite uten egentlige måltider.

Jeg ville ha en Diet Coke, to eggehviter om morgenen, et stykke kylling, så en annen Diet Coke. Det var tøft.



'Jeg kom ned til ni og en halv stein, og jeg var alltid sulten og irritabel.

Kroppen min lignet en liten fugleunge med åpen munn og ropte 'Feed me, feed me' og du skjønner at mamma -fugl ikke kommer til å mate deg. Det er vanskelig.

Den 6 fot høye skuespilleren, som veide en muskuløs 13 og en halv stein og trente ved å løfte og holde vekter i 15 minutter om gangen, har tidligere snakket om det slitsomme kostholdet.

Matthew McConaughey

Dette er Matteus vi kjenner og liker (Bilde: Hvis)

Det tar en stund for kroppen din å forstå at den må mate av seg selv og at du ikke kommer til å gi den noe annet utenfra.

Mangelen på ernæring hadde også en effekt på sinnet, som han beskrev som en åndelig og mental rens.

Den vanskeligste delen for meg, dagen virket lengre, sier han. Jeg kuttet i utgangspunktet måltider, som er en del av vår daglige eksistens, så jeg følte at jeg hadde så mye mer tid på hendene.

Pluss at vi bruker så mye tid på å tenke på hva vi skal spise til lunsj, når vi skal spise det. Det var en merkelig avgang, men en utdannelse likevel.

Imidlertid hadde han allerede i januar, bare to måneder etter at filmen var pakket inn i flikken, allerede gjenvunnet to steiner og viste til og med utbulende biceps mens han filmet en Steven Spielberg TV -serie - takket være et sunt kosthold av fisk, asparges, egg, nøtter og søte poteter.

I The Dallas Buyers Club spiller McConaughey Ron Woodroof som fikk diagnosen Aids i 1986 og fikk bare seks måneder å leve.

nicolas pepe man utd

Men i stedet for å godta dødsdommen, opprettet han en virksomhet som kjøpte og smuglet medisiner som ikke er godkjent av FDA, eksperimentelle og alternative medisiner for pasienter.

Det er en veldig interessant, arresterende karakter og historie, nikker Matthew.

Jeg har prøvd å lage det de siste fire årene, så det har vært et kjærlighetsarbeid, og jeg er veldig glad for hvordan det ble.

- Det er et viktig prosjekt for meg.

Ron Woodroof var en utrolig mann, en selvmotsigelse som tok på seg en dødsdom og gjorde en forskjell som har etterklang rundt medisinsk industri og verden. Historien hans har fascinert meg i årevis.

Det er langt fra noen av Hollywood -hunkens tidligere roller.

Han ble først berømt i filmatiseringen av John Grishams A Time To Kill.

Noen år senere ble han arrestert hjemme i Austin, Texas, og siktet for besittelse av marihuana da politiet ble tilkalt for støy. Matthew ble funnet å danse naken og spille bongoer.

Deretter gikk han inn i rollen som Hollywoods hjerterytme i rom-coms som How To Lose A Guy In 10 Days og The Wedding Planner.

Nylig har han valgt en mer utfordrende billettpris, inkludert den nye, grusomme filmen Mud, der han spiller en karismatisk fredløs, The Paperboy og Killer Joe.

Han spiller også i komedie Bernie, ute i dag, med Jack Black.

Men han hevder at han ikke har byttet vei i et desperat forsøk på å vinne en Oscar.

Hvis jeg hadde planlagt karrieren min på den måten, hadde jeg tatt mange forskjellige valg tidligere, sier han og virker irritert. Buyers Club er et lidenskapsprosjekt for meg - det handler om Rons historie, ikke om hva jeg kan få ut av det.

Camila Alves og Matthew McConaughey deltar på etterfesten for The Cinema Society

Mattis brasilianske kone Camila (Bilde: Getty)

Matthew, som giftet seg med den brasilianske modellen Camila Alves i juni i fjor, erkjenner at han har endret retning, men sier at han ville vurdere en annen rom-com.

Jeg vil aldri si at jeg var ferdig, men noen ganger følte jeg meg mindre utfordret enn jeg burde ha, og jeg tror du trenger et sunt press for å komme videre. Jeg tror ikke jeg kommer tilbake dit med mindre jeg finner noe som virkelig tenner meg.

Jeg fortsatte å få skript som jeg hadde gjort igjen og igjen og igjen, klager han. Det var ikke noe nytt. Komedie, gutt møter jente, morsomhet oppstår osv. Ingenting var nytt.

Så jeg lente meg bare tilbake, tilbrakte tid med familien, tok meg tid til å få litt klarhet. Jeg var OK for penger, betalte husleien, la brød på bordet.

jamie redknapp ny kjæreste

Så jeg gjorde det og det som skjedde - jeg begynte å få en annen oppfordring til forskjellige typer skript.

Nå far til tre, Levi, fire, Vida, tre og fire måneder gamle Livingston, tar han med hele McConaughey-klanen på sin neste jobb.

Han sier: Vi pakker dem alle inn i tilhengeren og drar videre i et par måneder. Jeg føler akkurat nå at vi er som denne oasen i stormen, denne hjemmekoselige lille enheten, og jeg tror aldri jeg har vært lykkeligere med livet mitt.

Det hjelper at han liker å tilbringe tid i forskjellige land - spesielt Storbritannia, hvor han sier at han synes den britiske besettelsen av solskinn er morsom.

Jeg husker jeg bodde på et hotell i utkanten av Hyde Park, og det var om sommeren da dere hadde et par solskinnsdager.

'Det er faktisk det jeg liker med London, så snart ildkulen kommer ut, hopper du ut med en gang, som øgler til en stein, humrer han.

Han ble også fascinert av såpekassen på Speakers 'Corner. Jeg elsket hvor når som helst du dro dit, du kunne finne noen som snakket lidenskapelig om politikk, religion, verdens ende.

Det ble som denne avhengigheten, hver gang jeg hadde et par timer fri, ville jeg hoppe der ned, parkere meg på en benk og ta alt inn. Jeg ble veldig fristet til å komme meg opp dit, men jeg var litt for kylling.

Sjekk ut de 15 mest dramatiske vekttapene og vektøkningene som kjendisene har gjort - alt i navnet til Hollywood i dette galleriet:

Hollywood -stjerner vekttap og vektøkning Se galleri

Se Også: