Martin Lewis Money Show avslører enkel måte å få cashback på Amazon

Amazon

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amazon ruller milliarder inn fra forbrukere hvert år - men hvordan kan du tjene penger på det?



Martin Lewis har avslørt hvordan kjøpere kan tjene cashback på Amazon - og samtidig gi barna et forsprang i livet.



Når han snakket på Martin Lewis Money Show i kveld, sa finanseksperten at selv om kunnskapsrike kjøpere kan få betalt for å bruke hundrevis av forhandlere, er det Amazon folk ikke tjener en krone på.



Det er til tross for at det er en av de mest besøkte nettbutikkene i verden.

Amazonas tilbakebetalinger er få og langt mellom, sa han.

Men det er en måte du kan tjene på det hvis du handler fra Kidstart som gir deg 2% på shopping når du bruker på Amazon.co.uk.



I motsetning til Quidco og TopCashback, går imidlertid ikke pengene tilbake i lommen.

Kidstart er et nettsted designet for å gi barn et forsprang fra tidlig alder - og som et resultat går alle pengene som er innløst gjennom cashback rett inn i en barns sparekonto - av ditt valg.



2% på Amazon kan ikke slås, men husk at pengene ikke er for deg, sa han.

Alt du tjener vil gå inn i en barnetillitskasse, barnesparekonto eller junior ISA . Det kan være barnet ditt, en slektning eller et barn du vil spare til.

Men uansett hvis du skal handle på Amazon, og du kan like godt få cashback for de små apene.

hva er en regnbuebaby

Martin la til det mens TopCashback og quidco tilbyr vanligvis ikke cashback for Amazon -kunder, de tilbød penger tilbake for en begrenset periode over Black Friday - så det er alltid verdt å sjekke.

Ikke glem at cashback er en ‘ekstra bonus’, den er ikke garantert - du kan lese alt om hvordan cashback -nettsteder fungerer, her .

Hvordan fungerer cashback -nettsteder?

Julesparing

De betaler deg for å handle på varer du uansett hadde kjøpt (Bilde: Getty)

I stedet for å handle direkte gjennom en butikk på nettet, får du tilgang til forhandleren via et cashback -nettsted som deretter får betalt en henvisningsavgift.

Transaksjonen din fortsetter som normalt, og varen din kommer fremdeles direkte fra forhandleren, men cashback -nettstedet vil betale deg et kutt av denne betalingen som en belønning for å bruke tjenestene, og som et insentiv for å oppmuntre deg til å gå tilbake.

Dette beløpet kan være alt fra 1% til £ 100 av det totale forbruket ditt - og du kan bruke kupongkoder for å øke sparingen ytterligere.

Hva er det for forbrukeren?

Penger. Cashback -nettstedet TopCashback har en gjennomsnittlig utbetalingsrate på 7%, noe som betyr at hvis et medlem bruker £ 100 på en forhandlers nettsted, vil de motta minst £ 7,07 av det tilbake. Quidco, kunder tjener i gjennomsnitt £ 280 i året.

I følge uavhengig forbrukernettsted Hvilken? medlemmer som bruker cashback -nettsteder, får i gjennomsnitt 120 pund årlig på tvers av en rekke varer og tjenester fra mobiltelefoner til bilforsikring og bankkontoer til bredbånd.

Steg for trinn guide: Slik bruker du et cashback -nettsted

  1. Melde deg på: De to mest populære cashback -nettstedene i Storbritannia er TopCashback og Quidco. Begge er gratis å bli med (selv om du kan betale en månedlig avgift for premiummedlemskap).

  2. Å bli med TopCashback klikk her , eller for å bli med Quidco, klikk her . Den eneste informasjonen du vil bli spurt om er en e -postadresse og passord.

  3. Finn din forhandler: Hvis du er ute etter et bestemt element, kan du bruke søkefeltet til å finne forhandleren, f.eks. Tesco.

    hvordan unngå kommuneskatt
  4. Klikk på lenken: Når du har valgt en forhandler og klikket seg til siden hans, kan du se alle gjeldende tilbakebetalingstilbud. For å begynne å handle, trenger medlemmene bare å klikke på & quot; Få Cashback & apos; knappen ved siden av tilbudet - dette åpner forhandlerens nettsted i en ny fane.

  5. Start butikken din: Handle som normalt, og cashback -nettstedet sporer utgiftene dine. Den vil da beregne mengden cashback du skal betale, som deretter vil bli vist på kontosiden din.

Kan jeg tjene cashback i butikker?

Ja, nettsteder liker Quidco's Clicksnap og Checkoutsmart ha verktøy på plass for å hjelpe deg med å tjene belønninger på high street.

Alt du trenger å gjøre er å skanne kvitteringen din via nettstedet eller online -appen og vente på at pengene dine kommer.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: