Martin Lewis -fan forklarer hvordan hver bileier kan spare opptil £ 80 ved å prute

Martin Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

En fan av Martin Lewis sparte 80 pund på sitt sammenbruddsdeksel ved å prute

En fan av Martin Lewis sparte 80 pund på sitt sammenbruddsdeksel ved å prute(Bilde: ITV)



En Martin Lewis -fan har forklart hvordan han sparte £ 80 på kostnaden for bilbruddet ved å prute.



MoneySavingExpert -leseren, bare kjent som Robert, bestemte seg for å bestride fornyelsesprisen for biltjenesten etter å ha oppdaget en avtale for halve prisen andre steder.



hvor dyp er innsjøen

Fornyelsesprisen på hans sammenbruddsdekning fra hans nåværende leverandør var £ 159 per år, men den beste avtalen andre steder kostet bare £ 79,79.

Robert flagget deretter denne lavere prisen til sin eksisterende leverandør og klarte å prute dem ned til £ 79,59 - som han stemte for en fantastisk avtale.

Skriver inn til Penger SparerEkspert , sa han: 'Fornyelsen min var £ 159/år, men ved å bruke nettstedet ditt fant jeg lignende dekning for £ 79,79/år andre steder.



Jeg prutet deretter en pris på £ 79,59/år med min eksisterende leverandør - HALV den første fornyelseskostnaden. Du hjalp meg med å forhandle en fantastisk avtale, takk. '

Haggling kommer ikke alltid til å fungere, men det koster ikke en krone

Haggling kommer ikke alltid til å fungere, men det koster ikke en krone (Bilde: Getty Images)



Haggling er på ingen måte garantert å senke kostnadene for regningene dine, men det koster ikke en krone å be din nåværende leverandør om en bedre avtale.

joshua vs ruiz 2 live stream

Dette gjelder alle typer tjenester, så ikke bare sammenbruddsdekning - for eksempel forsikringer, regninger og mobil- og internettleverandører.

Hvis du vurderer å prute, er det første trinnet å sammenligne priser for å se hvilke andre tilbud som finnes der ute ved hjelp av nettsteder som MoneySupermarket, Compare the Market eller Uswitch.

Når du har funnet en bedre avtale, kan du ringe din nåværende leverandør, fortelle dem om den billigere prisen du har sett, og spør om de kan matche den.

kvinner som slåss på gaten

Hvis de ikke kan, og du ikke er opptatt av å flytte til en annen leverandør, kan du kanskje bytte straffefri hvis du ikke er bundet til en kontrakt.

Sjekk vilkårene og betingelsene i avtalen nøye for å se hvilke avgifter du kan bli belastet for å forlate.

I tillegg til å lete etter den billigste prisen, bør du også sjekke at du får en lignende tjeneste hvis du går til en annen leverandør.

For eksempel, hvis du byttet mobilnettverk og du finner en bedre pris, bør du sjekke at dette fortsatt inneholder alle tekstene, samtalene og datatilskuddet du vanligvis bruker-ellers kan du ende opp med å bruke ekstra på ikke-tjenestepakker.

Eller hvis du sammenligner sammenbruddsdekning, som Robert, vil du sørge for at du fortsatt er dekket for de samme områdene som du var tidligere.

Se Også: