Mamma juni vekttap: Hvordan mammaen til Honey Boo kastet 21 stein i søvnen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mama June lanserte seg selv i rampelyset som den stolte pluss-størrelsesmoren til barnets skjønnhetsdronning Honey Boo Boo-men det var hennes kjærlighetsliv med bilkrasj og opprørende krangler som holdt familien hennes i overskriftene.



Men etter årevis med slitt med vekten, bestemte June Shannon at det var på tide med en kroppsreparasjon.



Etter å ha ballongert til 460 lb - nesten 33 stein eller 208 kg - fra mange års spising av junk food og uten å trene, kom Junns vekker da hennes eks Sugar Bear - det virkelige navnet Mike Thompson - inviterte henne til bryllupet sitt.



Virkeligheten mamma tok ekstreme tiltak for å slanke seg i 2017, og valgte en magehylse for å fysisk hindre seg fra å spise for mye.

Mamma juni:

Mamma June med sin eks, Sugar Bear (Bilde: Getty)

er gary forlater corrie

Juni med døtrene Honey Boo Boo og Pumpkin i januar 2016 (Bilde: GC Images)



Juni ble ansporet til å gå ned i vekt ved å ønske å se bra ut på bryllupet til hennes tidligere

Hun brukte også 75 000 dollar på å ha en boob -jobb og hudfjerningskirurgi for å nappe og stikke 9 kilo overflødig hud på magen, armene og nakken for å se slankere ut over det hele.



Men kampen hennes stoppet ikke der.

I månedene etter at magehylsen ble montert, var June fremdeles utsatt for å binge på rik, kalorifull mat - noe som fikk henne til å kaste opp i smerte.

hva betyr 1717
juni

Juni hadde en magehylse montert for å gå ned i vekt (Bilde: Getty)

Hun slet fortsatt med å ikke spise for mye (Bilde: Pacific Coast News / Barcroft Media)

'Jeg kommer ikke til å lyve for deg: Jeg har kastet opp, fordi du ikke kan spise for mye med magesekken', sa hun i sitt reality-tv-program Mama June: From Not To Hot.

'Det er ikke noe jeg anbefaler til noen. Du skjønner hva du kan og ikke kan gjøre, og når du gjør det en gang, gjør du det ikke igjen. '

Hun lærte gradvis å beholde favorittmatene sine, inkludert meksikanske og grillretter, i kostholdet, men i mindre porsjoner.

Juni mistet hele 21 steiner (Bilde: WEtv)

hvor er hans mørke materialer filmet

Hun sa at det å sove gjennom måltider var den beste vekttapshemmeligheten (Bilde: Getty Images)

Juni mistet en utrolig 300 lb - 21 stein, eller 136 kg - på et år, slanket ned til amerikansk størrelse 4 (britisk størrelse 8), og krediterte et skifte i søvnmønsteret med sin nye figur da hun regelmessig sov til kl 13 hver dag for å unngå å spise frokost.

'Det er ikke lett å spise som du' skal & apos; og gikk på treningsstudioet hele tiden, men jeg prøver bare å opprettholde det så godt jeg kan, sa hun til People magazine et år etter operasjonen.

'Dette høres ille ut, men jeg er mer en snacker.'

I mai 2018 viste imidlertid en trailer for den andre serien av From Not To Hot at June slet tilbake med vekten sin etter å ha stablet seg 25 kg fra sin tidligere laveste vekt.

Juni fortsatte å slite med porsjonskontrollen etter å ha mistet 300 kg (Bilde: WEtv)

Nicholas van Hoogstraten datter

Hun måtte trene seg ut av å spise karbohydrater (Bilde: FameFlynet.uk.com)

Hun prøvde å bryte seg inn i den glamorøse verdenen for skjønnhetskonkurranser for voksne, og vendte seg til et keto -diett for å hjelpe henne med å flytte de ekstra kiloene.

Keto, som bekjemper en diett som er lav på karbohydrater og høy i godt fett og protein, er bra for vekttap, da den tvinger kroppen til å brenne sine egne fettlagre i stedet for rask og enkel glukose i form av karbohydrater og sukker.

'Jeg har prøvd ketodiet, og det er ikke så ille. Det er som ost, egg, protein, kjøtt. Og du går ærlig ned i vekt med det, sa June i et BUILD Series -intervju sommeren 2018.

'Det er det jeg har gått tilbake til, og jeg har begynt å gå ned et par kilo. Men det fungerer virkelig. '

Juni på slutten av hennes vekttap (Bilde: WeTV)

Virkeligheten mamma holder seg til et sunt kosthold, slik at hun kan forbli under 14 lb (14 stein) resten av livet (Bilde: WEtv)

Ved å legge til at hun aldri hadde vært en stor fan av brød eller pasta, fortsatte mamma June: 'Jeg er ikke her for å fortelle folk hvordan de skal spise, fordi alle er forskjellige, men jeg vet hva som har fungert for meg. Jeg tror folk bare ikke trenger å gi opp, og jeg tror det er det som skjer med mange dietter i dag. Det har jeg gjort. '

justin bieber ansiktstatovering 2018

Hun la til at fokuset nå måtte være på å gjenvinne synet hun hadde mistet i begge øynene, og forklarte: 'Jeg kan gå ned i vekt, det vet jeg. Og jeg vet at jeg ikke vil gå tilbake over 200 kg. Jeg tar mer hensyn til det. '

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: