Maltesers tar frem hvit sjokoladetrøfler til jul

Mars Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tesco vil ha første dibs på den nye sjokoladen(Bilde: Malteser/Getty)



fearne bomullslilje allen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Når det gjelder de originale eskene med feiringer, har våre favoritter alltid vært de elskede teaserne og den nostalgiske trøffelen, måtte den hvile i fred.



Men nå har Mars Inc bestemt seg for å kombinere de to beste sjokoladene sammen, i ingen ringere form enn hvit sjokolade.

Sjokoladegiganten har kunngjort at en helt ny hvit sjokolade Maltesters trøffel snart kommer i salg, som kombinerer ikonisk, honningkake og kremet hvit sjokolade med den fløyelsaktige trøffelstrukturen - og vi kan ikke vente!

Sett til å starte eksklusivt kl Tesco neste måned er de dessverre ikke de billigste, og de gir deg 4,99 pund tilbake for en pakke på 200 g - dyrere enn en pakke med Lindt Lindor -sjokoladekuler, som for øyeblikket er £ 4 for 200g.



De lanseres i begynnelsen av september (Bilde: Maltesers)

Imidlertid er det forventet, med en pakke med Maltesers trøfler med melkesjokolade som gir deg det samme tilbake £ 5 prislapp for en 200 g eske hos Tesco , mens din standard eske med maltesere koster £ 1 per 100g, eller £ 2 for 200g.



Ifølge Maltesters skal den spennende nye sjokoladen lanseres i Tesco supermarkets butikker 9. september 2019, så vel som online.

Les mer

Topp mathistorier
McDonalds lanserer det første veganske måltidet noensinne Cadbury Creme Egg Curry Å spise sjokolade kan forbedre søvnen Nye fordøyelsessmaker fra McVitie

Den spennende lanseringen av det nye produktet ble opprinnelig delt av Instagram -kontoen NewfoodsUK , som ofte sporer spennende nye matvarer før resten av publikum.

Og hvis kommentarene er noe å gå etter, vil de bli veldig, veldig populære, med en bruker som sier 'Hvor har dette vært hele mitt liv? !!' Mens en annen skrev: 'Omg din favoritt og min favoritt i en.'

s klubb 7 s klubb

Se Også: