Løvinne Jill Scott registrerer en rørende melding til den første kapteinen som takker henne for å ha banet vei

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Løvinne Legenden Jill Scott har takket den første kvinnekapteinen Sheila Parker noensinne for å ha 'banet vei' for deres suksess.



De England midtbanespilleren (35) filmet en rørende video til Sheila (75) på kaffebaren i Manchester som hun driver sammen med partneren Shelly, før paret dro av gårde på en velfortjent ferie.



Glad poserer hun med gullmedaljen sin fra søndagens spektakulære nederlag over Tyskland, sier hun i den personlige videoen: 'Hei Sheila, jeg ville at du skulle vite at du er en del av Lioness-familien - den første kapteinen noensinne, her er gullmedaljen og jeg håper du vet at du også har spilt din rolle. Så fra alle som nå er i Løvinnene, tusen takk for at du banet vei for oss alle, og jeg håper du vet at du blir satt pris på - takk!'



 Jill Scott
Reporter Laura Connor møter Jill Scott

Mens jeg var ute og tok en kaffe i Manchester, møtte jeg Jill i Northendon-butikken hennes, Boxx2Boxx – oppkalt etter hennes beryktede rolle som boks-til-boks midtbanespiller.

Innimellom å lage kaffe til kundene sine, fortalte Jill meg: 'Jeg har spilt for England i 16 år, så for å vinne nå på dette stadiet i karrieren min... Jeg har bare ingen ord.'

 Chloe Kelly
Jill med Chloe Kelly mens de feirer vinnermålet hennes mot Tyskland ( Bilde: Getty Images)

Til tross for å bo i - uten tvil! – verdens mest kjente fotballby, jeg kan ikke si at herrekampen noen gang har interessert meg.



Men jeg har blitt omgjort til en fotball-superfan takket være løvinnenes utrolige prestasjon i årets turnering.

 Løvinne seier
Laget slo Tyskland 2-1 ( Bilde: AFP via Getty Images)

Og spillere som Jill har inspirert kvinner i hennes eget lag som Chloe Kelly, 24 - paret ble avbildet feirende etter Chloes ekstraordinære ekstraomgangsmål.



Jill legger til: «Det er så utrolig å se de yngre spillerne komme gjennom som Chloe og hvor godt de gjør det. Spillet har endret seg så mye, og jeg håper bare vi gjorde en forskjell for dem.»

Se Også: