Love Islands Malin Andersson sier at hun er glad for at showet blir avlyst etter å ha tigget om etterbehandling

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Malin Andersson sier at hun er glad for at Love Island er kansellert.



Realitetsstjernen, 27, har uttalt seg etter kunngjøringen om at sommerserien ble trukket fra timeplanen midt i koronaviruspandemien.



Tidligere i dag sa Kevin Lygo, direktør for fjernsyn i ITV: 'Vi har prøvd hver eneste måte å gjøre Love Island i sommer, men logistisk sett er det bare ikke mulig å produsere det på en måte som ivaretar trivselen til alle involverte og at for oss er prioritet.



'Under normale omstendigheter ville vi snart forberede oss på å reise ut til stedet på Mallorca for å gjøre villaen klar, men det er klart det ikke er aktuelt.

'Vi er veldig lei oss for fans av serien, men å gjøre det trygt er vår største bekymring, og Love Island vil være sterkere tilbake enn noensinne i 2021. I mellomtiden kan Love Island -fans fortsatt glede seg over alle de seks seriene av Love Island på BritBox.'

Malin sier at hun er glad for at showet er avlyst (Bilde: Malin Andersson/Instagram)



Etter kunngjøringen tok Malin til Twitter for å skrive: 'Haha Love Island er kansellert. Så glad.'

Hun har uttalt seg om showet flere ganger tidligere.



storebror hus 2014

Etter en gjennomgang av reality -tv etter selvmordet til en Jeremy Kyle Show -gjest, ba Malin om bedre ettervern for de som dukker opp på TV.

En rekke Love Island -stjerner har tragisk tatt sitt eget liv, med de triste dødsfallene til tidligere øyboere Sophie Gradon og Mike Thalassitis og tidligere programleder Caroline Flack.

Mange har etterlyst endringer i reality -tv og strengere regler for sosiale medier etter tragediene.

kem og rav deler seg

Og Malin er blant dem.

Malin twitret etter nyheter om at sommerserien ble trukket

Malin er en talsmann for kroppspositivitet (Bilde: Instagram)

Etter at Jeremy Kyle -gjesten Steve Dymond døde, tvitret Malin: 'Må vi vente på enda en død før andre serier blir fjernet?

'Eller kan vi ikke bare sette inn ekstraordinær etterbehandling for å forhindre at noen dødsfall oppstår igjen.'

Malin, som har blitt en talsmann for kroppspositivitet, delte også en videomelding fra frittalende Katie Hopkins, som spurte 'hvorfor spiller selvmord på tidligere @LoveIsland -deltaker mindre rolle?'

Malin la til: 'Kunne ikke være mer enig.'

Stjernen uttalte seg også etter at ITV -sjefer ga ut en lang uttalelse om omsorgen de gir.

I den sa de: 'Vår omsorgsplikt er en kontinuerlig og pågående prosess for hver øyboer. Dette følger tre viktige stadier; forhåndsfilming, filming og etterbehandling. Vi samarbeider med både en uavhengig fastlege og en psykologisk konsulent for å gi en vurdering av den fysiske og psykiske helsen til hvert av de utvalgte medarbeiderne og deres egnethet for å bli inkludert i programmet. '

Malin var på Love Island i 2016 (Bilde: PA)

Malin anklaget sjefer for å ha orkestrert showet og sa at de var 'som å utføre aper for dem'.

Hun sa også tidligere at det dukket opp på showet fikk henne til å føle seg dårlig med seg selv.

Når hun snakket om hennes ankomst til villaen, der øyboerne paret seg sammen med sine første par, sa hun at hun følte seg 'feit og stygg' da ingen av mennene plukket henne.

Hun skrev på Instagram: 'Så da jeg filmet denne episoden, ante jeg ikke hva som skulle skje. Jeg antok at jeg ville finne noen, og det ville være det. Men det gjorde jeg ikke.

Les mer

dronningen i sandringham
Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

'Jeg ble ikke plukket. Jeg var flau, jeg følte meg så STYG, feit, jeg ville forlate showet der og da. Det er trygt å si at min selvtillit og selvfølelse den gangen var forferdelig. Jeg slet ikke bare med en spiseforstyrrelse, men jeg lurte også nå på hva som var galt med meg.

'Ja, jeg gjorde audition for showet; det var mitt valg. Men jeg vil at dere alle skal vite hvordan det er galskap å sette seg selv på et slikt show. '

Hun la til: 'Det kommer et nytt sett med mennesker i samme situasjon som jeg var, og i løpet av de neste ukene kommer det til å bli sagt fryktelige ting om disse gutta og mye trolling, men jeg kan ikke understreke nok HVOR viktig det er IKKE å være en av disse menneskene.

'Vi er alle mennesker.'

Se Også: