Love Islands Laura Crane bekrefter romantikk med Made In Chelseas Tristan Phipps

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når Love Island møter Made In Chelsea(Bilde: Dave Benett/Getty Images)



Det er kjærlighet i luften for en tidligere øyboer, som har funnet sin perfekte match i Chelsea.



Love Island -stjernen Laura Crane har bekreftet at hennes og Made In Chelsea nye gutt Tristan Phipps offisielt er et element.



Etter å ha møtt på en veldedig boksekamp i november debuterte paret sammen på Nordoff Robbins Legends of Rugby -middag på Grosvenor Hotel i London.

Laura Crane (R) og Tristan Phipps deltar på Legends Of Rugby Dinner 2019 til fordel for Nordoff Robbins (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

når døde amy winehouse

Devon -surferen, som er 24, fortalte Solen at de var 'veldig glade', og like viktig at foreldrene hennes 'kjenner og godkjenner det.'



Tristan støttet dette ved også å bekrefte at de hadde vært sammen siden november, og de er nå offisielle, etter at han ikke kunne ta øynene mine av Laura.

En tilskuer fortalte The Sun: Laura og Tristan kunne ikke holde hendene fra hverandre og virket veldig elsket om natten, det var veldig søtt.



Laura og Tristan er & veldig glade & apos; sammen (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

Laura hadde forlatt Love Island på armen til Jack Fowler, men til tross for at det ikke fungerte, sa hun at de 'endte med gode ord' etter å ha delt en 'spesiell opplevelse' på ITV2 -showet.

Da paret først slo opp, sa Laura den gangen: Dessverre har Jack og jeg begge bestemt oss for å gå hver til vår på grunn av så travle timeplaner akkurat nå og ikke ha tid til å tilbringe sammen.

tristan thompson jukseskandale

Føl deg virkelig velsignet over å ha fått dele min Love Island -opplevelse med ham og ha fått en venn for livet. Vi vil fortsette å støtte hverandre på denne reisen, og jeg kan ikke vente å se hvor det tar oss.

Laura Crane har byttet Love Island for Made In Chelsea med sin nye kjæreste (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

Det har tatt henne med til Chelsea og en blomstrende romantikk med Tristan, som tidligere har datet Sophie Habboo, som også er med i E4 -realityprogrammet.

Det var imidlertid ikke rett frem, ettersom Tristan kom som et rollebesetningsmedlem, så ham i en kjærlighetstriangel med Sam Thompson.

La oss håpe at hans kontakt med Laura blir en mindre komplisert affære.

Se Også: