Love Island -stjernen Terry Walsh venter første barn med forloveden Danielle Purdy

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island -stjernen Terry Walsh venter første barn med forloveden Danielle Purdy(Bilde: Instagram)



Love Island -stjernen Terry Walsh har fått sin beste bursdagsgave i livet etter å ha funnet ut at han venter sitt første barn.



når åpner valglokalene

Den tidligere reality -tv -stjernen, som skutt berømmelse i 2016 -serien av det ikoniske datingprogrammet, tok til sosiale medier for å slippe babybomben sammen med sin forlovede Danielle Purdy.



Terry, 32, delte et frodig innlegg da hun kunngjorde den glade nyheten.

Ved siden av et sunt øyeblikk av det lykkelige paret som grep babyens første skanning, innrømmet den tatoverte stjernen at han aldri har vært lykkeligere.

Terry, som har blitt en helbredende terapeut siden Love Island -tiden hans skrev: Den beste bursdagsgave jeg noensinne kunne ha ønsket meg, var å se babyen vår igjen i dag.



Love Island -stjernen Terry Walsh har fått sin beste bursdagsgave i livet etter å ha funnet ut at han venter sitt første barn (Bilde: Instagram)

Det var bare så spesielt.



'Vi er absolutt over månen for å vente! Vi kan ikke vente med å møte vår lille kjære. '

Kort tid etter avslørte Terrys kjære forlovede Danielle kjønnet til babyen sin da hun delte et utvalg av søte snaps fra kjønnsoppdagelsesfesten.

Den brunette skjønnheten la ut et fotografi av rosa konfetti som falt ut av en stor ballong, før hun avslørte at hun og Terry var over månen for å ønske en datter velkommen.

Love Islands Emma-Jane Woodhams kunngjør om forholdet hennes til Terry Walsh

Stjernen likte tidligere et forhold til co-star Emma Jane Woodhams (Bilde: Twitter @emmajwoodhams)

Hun skrev om det søte innlegget og skrev: 'Det er en JENTE, takk til alle som delte dette spesielle øyeblikket med oss. Over månen.'

Det har vært et par måneder for det lykkelige paret som forrige måned, kunngjorde Danielle sitt engasjement på Instagram.

I bildeteksten avslørte hun at paret skulle reise på ferie, men dessverre på grunn av koronaviruset ble deres romantiske ferie avbrutt.

Terry Walsh synes det er vanskelig etter å ha hørt hva Malin hadde å si om sitt rykte utenfor villaen på & apos; Love Island & apos;

Etter at Love Island har Terry vendt unna rampelyset som vekker med å være en kjendis (Bilde: IF)

Til tross for skuffelsen, gjorde Terry det til et positivt da han gikk ned på et kne og stilte spørsmålet til sin langsiktige kjærlighet.

Danielle raste den gangen: «Selv om vi skulle være i Paris i helgen og dette ikke var det han hadde planlagt, kunne det ikke vært mer perfekt.

'Jeg kan ikke vente med å tilbringe resten av livet med min beste venn'.

Malin Anderson slo bedøvet Terry Walsh for juks med henne, under hennes sjokkretur på Love Island & apos; Love Island & apos;

Terry ble berømt i den andre serien av Love Island (Bilde: IF)

Terry ble berømt på den andre serien på Love Island, men har siden vendt unna rampelyset som vekker med å være en kjendis.

Se Også: