London Underground-skilt forvandlet til PlayStation-ikoner før lanseringen av PS5 i Storbritannia

Teknologi

Etter måneder med forventning PlayStation 5 kommer endelig i salg i Storbritannia i morgen.Konsollen ble solgt i USA, Japan, Canada, Mexico, Australia, New Zealand og Sør-Korea forrige uke.


Imidlertid ble britiske spillere tvunget til å vente en ekstra uke, og konsollen ble først tilgjengelig fra 19. november.Til ære for lanseringen London undergrunn skilt på Oxford Circus stasjon har blitt forvandlet til PlayStation-ikoner.


De klassiske røde sirkulære logoene viser nå en blå X, en grønn trekant og en rosa firkant og en rød sirkel - akkurat som ikonene på PS5-kontrolleren!

De klassiske røde sirkulære logoene viser nå en blå X, en grønn trekant og en rosa firkant og en rød sirkel - akkurat som ikonene på PS5-kontrolleren! (Bilde: @CianOMahony/Twitter)PlayStation la ut bilder av de nye skiltene Twitter , skriver: 'Fra én ikonisk form til fire. Vi har gitt Oxford Circus Tube-skiltene en PS5-oppgradering.'

Mange fans var raske til å legge merke til plasseringen av skiltene rett utenfor rivaliserende Microsofts flaggskipbutikk.


PlayStation 5 vil gå i direkte konkurranse med Microsofts Xbox Series X, som ble solgt i forrige uke.

Skiltene rundt Oxford Circus er ikke de eneste som har blitt endret - bilder lagt ut av Cian O'Mahony og Enric Botella viser at skiltene inne på stasjonen også har blitt oppdatert til PlayStations ikoner.

Hvis du håper å få PlayStation 5 når den endelig lanseres i Storbritannia i morgen, er det viktig å merke seg at ingen enheter vil være tilgjengelige i butikken for kjøp 19. november.

Sid Shuman, seniordirektør, SIE Content Communications, sa: Ingen enheter vil være tilgjengelige i butikken for kjøp på lanseringsdagen (12. november eller 19. november, avhengig av din region) – vennligst ikke planlegg å campe eller stille opp kl. din lokale forhandler på lanseringsdagen i håp om å finne en PS5-konsoll for kjøp.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
PlayStation 5

«Vær trygg, hold deg hjemme og legg inn bestillingen din på nettet.

Spillere som har forhåndsbestilt for henting hos sin lokale forhandler, bør fortsatt kunne gjøre det på det angitte tidspunktet, under forhandlerens sikkerhetsprotokoller. Vennligst bekreft detaljene med din lokale forhandler.

En spesiell takk til hele samfunnet vårt for din fortsatte støtte i år. Her er til neste generasjon spill!

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av