Liverpool vinnere og tapere som Roberto Firmino gir Jurgen Klopp problem vs Fulham

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aleksandar Mitrovic overveldet Liverpool med et brak da Fulham tjente et viktig poeng Premier League sesongåpning på Craven Cottage lørdag ettermiddag.



Serberen headet og stanget fra straffemerket da de hvite ledet to ganger mot Liverpool med Darwin Nunez som først utlignet for de røde og Mohamed Salah som senere la ut.



Jurgen Klopp skilte selskap med Sadio Mane i sommer og erstattet ham med £85 millioner Nunez, som startet lørdagens kamp fra benken mens Roberto Firmino ledet linjen for Liverpool. Avgjørelsen slo noe tilbake på den tyske manageren i første omgang og vil ha gitt ham mye å tenke på. Her er vinnere og tapere fra uavgjort 2-2.



Tapere

Roberto Firmino

Brasilianeren har vært juvelen i kronen på Liverpools tre fremste gjennom hele Klopp-tiden.

channing tatum og jenna dewan

Firmino har ledet linjen i noen av Liverpools viktigste kamper, og sparket i gang Klopps Gegenpress ved å legge ned forsvarsspillere og sette i gang turnovers i spill.



I løpet av de siste par årene har innflytelsen hans avtatt noe ettersom han har opplevd det som en stadig tøffere oppgave å treffe baksiden av nettet. Han ble nylig knyttet til en flytting til Juventus, men Klopp var rask med å utelukke dette.

  Roberto Firmino hadde en kamp å glemme for Liverpool
Roberto Firmino hadde en kamp å glemme for Liverpool ( Bilde: Getty Images)

'Bobby er avgjørende for oss, hjertet og sjelen til dette laget, måten vi spilte på de siste årene var bare mulig på grunn av Bobby,' sa Liverpool-manageren. 'Derfor er jeg veldig glad for at han var i stand til å trene mesteparten av tiden her i pre-season så langt.



'Alt ser veldig bra ut, så jeg har det helt fint. Det er ingen tvil om Bobbys kvalitet. Resten får vi se hvordan dette året går, men han er viktig for oss.'

Klopp startet Firmino mot Fulham lørdag i stedet for rekordsigneringen, og det viste seg å være en dårlig avgjørelse. Så mye at det har gitt tyskeren mye å vurdere fremover.

I årevis har Firmino operert i en falsk nier, som krever at han faller dypt, men på lørdag gjorde brasilianerens posisjonering lite annet enn å overbefolke Liverpools midtbane, noe som gjorde det vanskelig for Thiago Alcantara og co. å produsere den biten magi.

Han var også treg fremover, med Jordan Henderson, mannen som låste seg på kryssene, spilt fra dypt av Salah og Luiz Dias på hver ving.

Klopp byttet Firmino for Nunez i andre omgang, og virkningen var umiddelbar. Den uruguayanske spissen holdt seg i sin nummer ni-posisjon mens spillet utviklet seg bak ham og var som sådan på rett sted for å Brann hjemme når Salah plukket ham ut.

Uten Sadio Mane i rekkene, vil Liverpool trenge å finne mål fra et sted, og hvis det er et rett valg mellom Firmino og Nunez for Klopp, så kommer det bare til å være én vinner fremover.

hvordan bære en valmue riktig uk

Thiago Alcantara

Mange har tippet Thiago til å sparke videre for Liverpool denne sesongen og har en kampanje å huske etter å ha funnet føttene forrige periode, og spanjolen kan godt gjøre dette.

Men på Craven Cottage lørdag hadde midtbanespilleren en kamp å glemme.

hva betyr 1222

Thiago spilte bare én omgang etter at han ble tvunget av med en hamstringskade øyeblikk etter pause. Klopp har allerede bekreftet at det ikke ser bra ut for den tidligere Bayern-mannen og har antydet at Liverpool kanskje må foreta en ny signering.

Før skaden hans slet Thiago med å komme inn i kampen i det sørvestlige London og fant seg overfylt mens Joao Palhinha og co. mobbet Liverpools midtbanetre og etterlot dem lite rom å operere.

Den tvungne overføringen fungerte faktisk i Liverpools favør fra et resultatsynspunkt med Harvey Elliott som erstattet Thiago og strakte de røde midtbanen.

Dette, kombinert med at Nunez opprettholdt rom mellom midtbanen og angrepet, gjorde det mulig for Trent Alexander-Arnold å komme på banen og trylle frem en sjanse for Salah, som igjen tok uruguayaneren til å score.

Vinnere

Aleksandar Mitrovic

Han klarer det ikke i Premier League. Det er det alle på Twitter vil fortelle deg. Men på lørdag stilnet Mitrovic tvilerne sine med en brakett mot et av de beste lagene i divisjonen.

Sulten og med et poeng å bevise, brøt forrige sesongs rekordstore Championship-spiss døden og ga Virgil van Dijk hodepine i 90 minutter.

hvor bor tom hardy
  Aleksandar Mitrovic nettet to ganger for Fulham mot Liverpool
Aleksandar Mitrovic nettet to ganger for Fulham mot Liverpool

Mitrovic elsker tydeligvis den fysiske siden av spillet og hadde ikke tenkt å la dominansen til Van Dijk overraske ham. I stedet likte han utfordringen med å konkurrere med ham.

Den serbiske forwarden har alltid vært en toppoperatør, men har kanskje ikke tatt sjansene sine i toppklassen. Denne sesongen ser han slankere, sprekere og raskere ut, og på lørdag var han bare altfor glad for å bevise at han vet hvor baksiden av nettet er i enhver divisjon.

Mohamed Salah

Liverpool så ut til å mangle Mane i store perioder på lørdag mens Salah slet med å komme inn i kampen, men det tok ikke lang tid før egypteren minnet verden på hvorfor han uten tvil er ligaens beste.

Salah er vant til å stjele berømmelsene og det faktum at han ikke hadde den beste kampen i karrieren denne lørdagen, men likevel klarte et mål og en assist sier sitt for hvor god han er.

Liverpool har gjennomgått mye forandring på toppen de siste sesongene, og Salah har faktisk overlevet sine to streikepartnere.

  Mohamed Salah tok en sen utligning for Liverpool mot Fulham
Mohamed Salah tok en sen utligning for Liverpool mot Fulham ( Bilde: Julian Finney/Getty Images)

Og selv om søkelyset har vært på de nye guttene for å se hvordan de vil passe inn i dette nye Liverpool-angrepet, har det egentlig ikke blitt vurdert hvilken innvirkning dette har hatt på Salah.

Spissene er kjent for å ha gode samarbeidsforhold med enkelte individer på en fotballbane, og Mane og Salah hadde det konkurransefortrinnet som presset den andre til storhet.

hva betyr 717

Det vil uunngåelig ta Salah litt tid å finne føttene i denne nye Liverpool-laget på samme måte som det vil ta Nunez å forvandle seg til en perfekt Klopp-spiller. Men det faktum at han fortsatt er i mål under denne overgangen er et bevis på stjernen han er.

Se Også: