Liverpool pådro seg et dobbelt skadesslag da den unge duoen ble utelukket fra åpningskampen i Fulham

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool kommer til å mangle to av sine voksende unge stjerner når de starter sin søken etter å vinne Premier League på Fulham på lørdag.



Sjef Jürgen Klopp har blitt rammet av et dobbelt skadeslag på tampen av sesongen, da to av de unge spillerne han har trukket ut for store roller i løpet av kampanjen ble utelukket.



Ibrahima Konate - som spilte seg inn i Champions League siste start XI mot ekte Madrid i mai, og også inn i det franske seniorlaget, og vant sine første landskamper - fikk en knekk i vennskapskampen mot Strasbourg.



Konate gikk faktisk ned to ganger i lengre perioder med to forskjellige skader under oppvarmingen på Anfield søndag, og Jurgen Klopp avslørte at han ikke syntes problemet var for alvorlig.

Men det har vist seg bekymringsfullt nok for Liverpool medisinere for å utelukke ham fra åpningskampen for sesongen, med Joel Matip nå sikker på å spille, etter å ha dukket opp sammen med Virgil van Dijk i Community Shield-seieren Manchester City .

SI DIN MENING! Kan Liverpool vinne Premier League denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet



 Liverpool-sjef Jurgen Klopp forbereder laget sitt til oppgjøret på Craven Cottage lørdag lunsjtid
Liverpool-sjef Jurgen Klopp forbereder laget sitt til oppgjøret på Craven Cottage lørdag lunsjtid ( Bilde: PA)

Og Curtis Jones vil slutte seg til ham på sidelinjen, og legge til nok en skadefrustrasjon for den engelske U21-midtbanespilleren, som led en rekke knakende problemer forrige sesong, inkludert en øyeskade som holdt ham ute en stund.

Jones dukket opp på slutten av kampen mot City på lørdag, og skulle møte mot Strasbourg dagen etter, men han følte et muskelproblem, og det medisinske teamet bestemte seg for å undersøke videre, ifølge manageren.



Det har ført til at de røde utelukker Jones for besøket til Fulham etter ytterligere tester, med Klopp som antydet: «Han ønsket å spille desperat, men så sa den medisinske avdelingen nei og at vi måtte ta ytterligere tester.»

Naby Keita vil være med i troppen for besøket til London, etter å ha kommet seg etter en sykdom som satte ham på sidelinjen forrige helg, og Klopp foreslo forrige helg at keeper Alisson vil ha satt inn tilstrekkelig treningstid til å starte Premier League-sesongen, etter å ha gått glipp av fellesskapsskjoldet.

James Corden og Mathew Horne

Se Også: