Linkin Parks Chester Bennington ble funnet hengt på soveromsdøren med en halv tom flaske alkohol liggende i nærheten - men ingen selvmordsbrev

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Linkin Parks avdøde frontmann, Chester Bennington, døde ved å henge.



Den 41 år gamle sangerens dødsårsak ble bekreftet av Los Angeles Coroner kontor, ifølge rapporter, mindre enn 24 timer etter at nyheten om hans tragiske død gikk ut.



Chester ble funnet død i en privat bolig i Palos Verdes Estates i Los Angeles, omtrent klokken 09.00 torsdag, som senere ble bekreftet som hans familiehjem.



banke en dør kjøre

USA Today rapporterer talsmann for kontoristen Ed Winter bekreftet at Papercut -sangeren hengte seg fra en soveromsdør i hjemmet hans i nærheten av Los Angeles.

Linkin Parks avdøde frontmann, Chester Bennington, døde ved å henge (Bilde: Rex)

Chester Benningtons smerter ved Chris Cornells død blir avslørt da Linkin Park -sangerens kropp ble fjernet fra familiens hjem



Det er rapportert at hans død er mistenkt for selvmord, og kriminalforsikringskontoret bekreftet at de undersøkte et mulig selvmord - selv om de ikke avslørte noen detaljer.

Winter sa at det ble funnet en halv tom flaske alkohol i rommet der Chester ble funnet, men det var ingen narkotika.



Han fortsatte med å avsløre at det ikke var funnet selvmordsbrev, og at en obduksjon ennå ikke er planlagt.

Den 41 år gamle sangerens dødsårsak ble bekreftet av Los Angeles Coroner kontor, ifølge rapporter, mindre enn 24 timer etter at nyheten om hans tragiske bortgang brøt ut (Bilde: GMA/ABC)

Nyheten kommer timer etter at sangerens kropp ble trillet ut av hjemmet hans på en gurney. Kledd i et mørkt teppe ble Chesters kropp eskortert av fire menn i uniform da de plasserte ham i en varebil, klare til å ta sin siste reise hjemmefra.

Sangeren hadde vært ganske åpen og åpen om sine kamper med både psykisk helse og avhengighet, etter å ha snakket fritt om begge temaene.

Bare måneder før hans død, i et intervju utelukkende oppnådd av NEWSAM Online, avslørte sangeren at bandets siste album, One More Light, hadde hjulpet ham med å snu et hjørne fra den 'mørkeste' tiden i livet hans.

Chester ble funnet død i en privat bolig i Palos Verdes Estates i Los Angeles, omtrent klokken 09.00 torsdag, som senere ble bekreftet som hans familiehjem (Bilde: Rex -funksjoner)

Les mer

Chester Bennington 1976 - 2015
Chester Bennington døde 41 år gammel Tragedie på Chris Cornells fødselsdag Chesters kone Talinda Ann Bentley Tragisk siste tweet ser på fremtiden Chester Bennington 1976-2017: Linkin Park-sangerens liv i bilder Se galleri

One More Light er for oss en veldig personlig og veldig terapeutisk type rekord, sa han. 'Vi kom inn på mange aspekter av livet vårt som vi sannsynligvis ikke normalt ville ha delt med noen og bare taklet det på egen hånd.'

Han fortsatte: For meg personlig da vi først begynte å jobbe med denne platen, kom jeg ut av den mørkeste tiden i livet mitt, og det var alt jeg gjorde mot meg selv. Det var alt jeg hadde kontroll over, men selv om jeg følte meg annerledes den gangen.

Chester snakket åpenhjertig om den dysterheten han følte, og sa: 'Jeg følte at verden var full av s ** t og alle jeg kjente var fulle av s ** t og livet er surt og jeg var som' F *** k det. 'Alt det var bare internt.'

hva betyr 611

NEWSAM Online har kontaktet representanter for Chester og Linkin Park for kommentar.

Se Også: