Lidl kunngjør 1000 nye jobber med fem nye butikker som en del av massiv britisk ekspansjon

Lidl Supermarkeder

Horoskopet Ditt For I Morgen

Et generelt syn på et Lidl -supermarked

Lavpriskjeden har allerede over 690 butikker på landsbasis(Bilde: Jeff J Mitchell/Getty Images)



Budget supermarked Lidl har kunngjort planer om å skape opptil 1000 nye arbeidsplasser gjennom åpningen av sitt største britiske distribusjonssenter noensinne.



Mandag bekreftet sjefer at et nytt lager - på rundt en million kvadratmeter - er på vei i Luton, Bedfordshire, til servicebutikker over Greater London.



Distribusjonssenteret - det fjerde som åpner i London - vil være Lidls største i Storbritannia med dobbelt så stor størrelse som noen av de andre lagrene - og vil bane vei for flere hundre jobber i pendlerbyen.

Den følger åpningene til støttelager i Belvedere, Northfleet og Enfield, og 16 flere utenfor M25.

Lidl sa at det nye senteret vil administrere levering og distribusjon av mat og ikke-matvarer til Lidl-butikker i og rundt M25, samtidig som det 'støtter supermarkedets fortsatte vekst i Stor-London'.



Nye butikker også

Ytterligere fem nye butikker er også i gang med filialer i Shepherds Bush, Walthamstow Central, South Ruislip, Hornchurch og Rosehill for å åpne i løpet av de neste to månedene.

Ingo Fischer, på Lidl, sa: Etter hvert som flere husholdninger i London velger å handle på Lidl, er vi forpliktet til fortsatte investeringer i driften og infrastrukturen for å støtte vår vekst.



Med fem nye butikker som åpner i løpet av de neste to månedene, og ytterligere butikkutvidelses- og utviklingsplaner for Stor -London -området i løpet av det nye regnskapsåret og utover, er dette nye lageret avgjørende for å støtte våre ambisiøse ekspansjonsplaner i og rundt M25 . '

Lageret er en del av kjedens ekspansjonsprosjekt på 1,45 milliarder pund som vil bringe 5000 hus, tre barneskoler og ytterligere 1 m kvadratmeter kommersielle og butikklokaler til Storbritannia innen desember 2018.

Det kommer etter at supermarkedgiganten åpnet to distribusjonssentre i Exeter og Wednesday i - i West Midlands - i fjor.

David Skinner, av Aviva Investors, sa: Vi er glade for å ha sikret Lidl som eierbesetter på denne viktige strategiske tomten.

'Den bredere samtykkede ordningen har samtykke for over 5000 boliger, og etter den nylige åpningen av det nye veikrysset M1, har vi tenkt å starte utviklingen tidlig i 2019.

Lidl åpnet først i Storbritannia i 1994 og har siden utvidet seg til over 690 butikker på landsbasis.

Spis godt for mindre

Sunn mat er billigere enn junk food - det er ifølge en studie fra Institute of Economic Affairs som så på de billigste ferdigretter, pizzaer, burgere og frokostblandinger og sammenlignet dem med typisk frukt og grønnsaker.

Faktisk fant de ut at du kan få de fem porsjonene frukt og grønnsaker for så lite som 30p.

Men hvis du ønsker å gjøre endringen, hvordan kan du redusere kostnadene og fortsatt spise godt - og ikke tilbringe livet på kjøkkenet som et resultat?

Dette er våre 7 beste tips:

  1. Frossen - I de fleste tilfeller har frossen mat mer eller mindre nøyaktig de samme næringsstoffene som fersk - men for mindre penger. Mer enn det, frosset hakket grønnsak kan brukes som du trenger uten frykt for at det vil gå av. Og du kan fryse mye mer enn du kanskje tror.

  2. Fortinnet - Hermetisert mat har nesten alle fordelene med frossen mat, men trenger ikke oppbevares i fryseren. Men vær forsiktig med smaken før du kjøper stort.

  3. Bulk - Hvis du har plass, kan masseinnkjøp av matvarer som ikke går av, spare store penger. Tenk mel, ris, linser, pasta, grøt og mer.

    startdato for mcdonalds monopol 2019
  4. Stygg - formen på en grønnsak påvirker på ingen måte dens smak eller næringsverdi. Men det er mindre sannsynlig at folk kjøper det. Den gode nyheten er ASDA og Morrisions begge selger veg-bokser med 'stygg & apos; mat for mindre.

  5. Plan - Hvis du ikke planlegger måltidene dine, er det mye lettere å gå tilbake til usunn mat. Det betyr også at du kjøper det du trenger, og ikke kast bort penger på fersk mat som kan gå av. Og ikke glem å inkludere lunsjer også.

  6. Smak - Krydder, urter, chili, hvitløk og mer er billige, og kan forvandle enda en bolle med linser til noe som får munnen til å vanne. NHS har en god liste over sunne, enkle måltider , eller få litt inspirasjon fra Jack Monroe .

  7. Tid og sted - Du kan få gode tilbud når du kjøper noen matvarer på nettet, mens fersk mat som er i sesong lokalt ofte er billigere. Og husk at rabatterte varer som er på kjøpsdatoen, kan ofte fryses hjemme - så gule klistremerker bør ikke ignoreres.

Se Også: